Ελένη Μενεγάκη: Περνάει και μόνη της καλά – Μας δείχνει το εσωτερικό του σπιτιού της

Η παρουσιάστρια μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Σε φάση εξωστρέφειας συνεχίζει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη, καθώς πέρα από τα στιγμιότυπα στο πλατό της εκπομπής της, και έξω από τα στούντιο του MEGA, πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όλο και περισσότερες στιγμές από την καθημερινότητά της. Το ίδιο έκανε το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου, όταν μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της και τον τρόπο που χαλαρώνει μόνη της.

Δεν χρειάζονται πολλά για την παρουσιάστρια του MEGA, που νιώθει γεμάτη άλλωστε έχοντας δεκαετίες στον χώρο της τηλεόρασης, και σε προσωπικό επίπεδο μία ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Λίγο πριν επιστρέψει ξανά τα επαγγελματικά της καθήκοντα, πόζαρε μόνη της, στον καναπέ του σπιτιού της και «χωρίς χρώμα», όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις» - Τα σχέδια που κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο μετά το τέλος της εκπομπής

Πριν από λίγη ώρα η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στο Instagram. Πλέον ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι, όταν και θα βρεθεί στην Άνδρο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Χωρίς χρώμα #eleni», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη:

Η καλοκαιρινή συνήθεια της Ελένης Μενεγάκη με την οικογένειά της

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής, πως πέρα από την Άνδρο συχνά ''πετάγεται'' με την οικογένειά της από την Άνδρο στην Τήνο - αποκαλύπτοντας μάλιστα και τις αγαπημένες τους συνήθειες.

«Όσον φαγητό στην Τήνο ωραίο είναι το φαγητό και εμείς πολλές φορές από την Άνδρο, αν ο καιρός είναι καλός και δεν έχει τρομερά μποφόρ, πεταγόμαστε απέναντι για να πάμε να τσιμπολογήσουμε κάτι αλλά όχι μόνο για αυτό. Γιατί η Τήνος έχει ωραίες παραλίες και πολύ ωραία χωριουδάκια για να τα ανέβεις, να τα γυρίσεις και να κάνεις τη βόλτα σου και να μείνεις, δηλαδή δεν είναι ένα σημείο που λες πάω να δω. Όπου και να πας καλά θα περάσεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη.