Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις» - Τα σχέδια που κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο μετά το τέλος της εκπομπής

Το παράπονο για τα κιλά και τα ρούχα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις» - Τα σχέδια που κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο μετά το τέλος της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει πολλές φορές για το γεγονός πως δυσκολεύεται τελευταία να προσέχει τι τρώει και το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Απριλίου μπαίνοντας στο πλατό του MEGA για να καλωσορίσει τον συνεργάτη της, Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος έφτιαξε ψωμάκια γεμιστά με σπανάκι και φέτα, εξομολογήθηκε πως το γεγονός ότι όλοι τρώνε μπροστά της το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για την ίδια.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στις καλοκαιρινές διακοπές που ετοιμάζει με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, εξηγώντας πως όσο την βάζουν σε πειρασμό, τόσο δεν θα μπορεί να μπαίνει στα φορέματα που αγοράζει για τις εξορμήσεις τους στα νησιά, κάνοντας πλάκα.

Τα καλοκαιρινά σχέδια της Ελένης Μενεγάκη με τον σύζυγό της

«Καταλάβατε τι μου κάνουνε; Πάω εγώ και δοκιμάζω φορέματα για τις εξόδους μου τις καλοκαιρινές στα νησιά και έρχονται αυτοί και ξεκινάνε να τρώνε δίπλα μου! Καλά που δεν τους έβλεπα γιατί έψαχνα μία φωτογραφία… Και τρώνε και μου λένε "θα φας λίγο;". Θα φάω, αλλά αν φάω μετά θα μπαίνω μόνο στα ριχτά φορεματάκια… και θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις… Έχω κι εγώ τα παράπονά μου», είπε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Παπακώστα να της λέει: «Μπορείς να πεις "Δεν τρώω, δοκιμάζω και τελείωσε όλο"».

Δείτε επίσης: Με φακίδες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της φυσικά - Το άβαφο πρόσωπο της παρουσιάστριας

Η φωτογραφία που δημοσίευσε με λευκό μαγιό από την παραλία στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο. Κάθε καλοκαίρι και κάθε τριήμερο ταξιδεύει στο νησί μαζί με την οικογένεια της, αφού της αρέσει η άγρια ομορφιά του αλλά και η παραλία που βρίσκεται κάτω από το σπίτι τους (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και το ξενοδοχείο του συζύγου τους Ματέο Παντζόπουλου.

Με τον καιρό λοιπόν να έχει φτιάξει και πλέον να είναι πολύ ζεστός, η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν από την εκπομπή της στο MEGA, έκανε μια καλοκαιρινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την αγαπημένη της παραλία, όπου πόζαρε με λευκό μαγιό κάτω από τον ζεστό ήλιο.

«Ο χρόνος πια κυλάει αντίστροφα … το καλοκαίρι πλησιάζει!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.