Τζόνι Βαβούρας: Το δύσκολο διαζύγιο και οι μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία - «Με κατηγορεί για πράγματα που...»

Η αποκάλυψη που έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Τζόνι Βαβούρας που αν θυμάστε καλά είχε "τρελάνει" το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσου σήμερα 8/4 στο OPEN για την καταγγελία που έκανε η σύντροφος του Γιάννη Γιοκαρίνη για βία.

Ο ηθοποιός λοιπόν, με αφορμή το γεγονός αυτό, αναφέρθηκε και στα δικά του προβλήματα με την πρώην σύζυγό του. Όπως αποκάλυψε, τον έχει μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία, κάτι που είναι ψευδές. Ωστόσο, εδώ και πέντε χρόνια τρέχουν στα δικαστήρια.

Η αποκάλυψη του Τζόνι Βαβούρα

«Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δύσκολο γάμο με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τον άλλο άνθρωπο εκτός εαυτού

Αν δεν ξέρεις και τις δύο πλευρές και δεν είσαι μέσα, πολλά εικάζεις, αλλά λίγα γνωρίζεις. Έχω περάσει προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου που το τόσο έγινε τόσο. Εγώ τρέχω χρόνια στα δικαστήρια από την πρώην σύζυγο για μηνύσεις και με κατηγορεί για πράγματα που δεν έχω κάνει.

Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους. Αν κάνει καταγγελία μια γυναίκα, πάντα φταίει ο άντρας. Η πρώην σύζυγός μου μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία. Όχι, δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται κανονικά αυτό εδώ και πέντε χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόνι Βαβούρας μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σουσου.