Σύζυγος Γιάννη Γιοκαρίνη: «Πήγε να μου ορμήσει! Έχω δει το τέρας του αλκοολισμού...» - Ο πραγματικός λόγος που κάλεσε έντρομη την αστυνομία

«Μπορεί να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει τίποτα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σύζυγος του Γιάννης Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου κατήγγειλε τον τραγουδιστή για έντονη συμπεριφορά σε βάρους της - μετά από λογομαχία που είχε το ζευγάρι στο σπίτι που μένει (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της γυναίκας).

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε αμέσως στο αυτόφωρο με τη Σοφία Μιχαλοπούλου να τονίζει στις τηλεοπτικές κάμερες, πως η ένταση τους ήταν μόνο λεκτική και πως δεν ίσχυαν τα δημοσιεύματα περί βίαιης συμπεριφοράς και σωματικών απειλών.

Στη συνέχεια της ημέρας, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αφέθηκε ελεύθερος με το ζευγάρι να αποχωρεί πιασμένο χέρι χέρι. Σε δηλώσεις που έκαναν και οι δύο την Πέμπτη 4/4 στο Super Κατερίνα εξηγούν τι συνέβη ανάμεσα τους.

Oι νέες δηλώσεις της συζύγου του Γιάννη Γιοκαρίνη για τη σύλληψή του

«Όλα καλά, προσπαθώ. Υπήρξε ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια και επειδή έχω περάσει πολλούς τσακωμούς με τον Γιάννη να είναι πιωμένο, φοβήθηκα και πήρα το 100 για να τον ηρεμήσουν και να μη γίνει κάτι χειρότερο.

Αυτό ήταν όλο και έπρεπε να περάσουμε την αυτόφωρη διαδικασία. Μπορεί να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει τίποτα και να έχει και την αντίστοιχη συμπεριφορά. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και προχθές. Τρόμαξα γιατί έχω δει το τέρας του αλκοολισμού και κάτι έπρεπε να κάνω.

Όχι δε χειροδίκησε. Αυτό που γράφουν ότι με άρπαξε από το λαιμό δεν ισχύει. Πήγε να μου ορμήσει γιατί υπήρχε λεκτική βία. Του απαντούσα και εγώ καταλλήλως και άναψαν τα αίματα. Ήρθε και ο κουμπάρος μας και έκανε τον πυροσβέστη. Κάποια στιγμή τρόμαξα ότι θα ξεφύγουν τα πράγματα και πήρα το 100 τηλέφωνο. Είχα πάρει άλλη μια φορά και το έκλεισα.

Το μετάνιωσα γιατί τον είδα να ταλαιπωρείται αλλά από την άλλη όποια βία δεχόμαστε να την καταγγέλλουμε. Από την ώρα που ήρθε το περιπολικό, που κάλεσα έγιναν πολλές κλήσεις στο τμήμα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μιχαλοπούλου.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Στη συνέχεια, στην εκπομπή μίλησε και ο ίδιος ο τραγουδιστής: «Μια χαζομαρούλα ήταν μωρέ, δεν ήταν τίποτα. Ένα ανθρώπινο καυγαδάκι ας πούμε, αυτά που συμβαίνουν στα ζευγάρια. Φοβήθηκε λίγο παραπάνω το Σοφάκι και πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία. Μια ένταση, όπως περνάνε όλα τα ζευγάρια.

Έχει ζητήσει συγγνώμη ο ένας στον άλλον, γιατί και οι δύο έχουμε τις ευθύνες μας. Από μια χαζομάρα ξεκίνησε όλο αυτό. Μου ζήτησε το Σοφάκι να φτιάξω μια τρύπα σε ένα τραπέζι στο μπαλκόνι και εγώ της είπα να μπουν τα δέντρα και όχι ομπρέλα εκεί. Εκνευρίστηκε που δεν ασχολήθηκα με το γούστο της, μετά μετέφερε τον εκνευρισμό της σε εμένα και έτσι έγινε η ταραχή. Αυτά για τη βία δεν ισχύουν. Δεν το συζητώ, αυτό δεν ξέρω πως γράφτηκε.

Ευτυχώς έδωσα τη μάχη μου με τον αλκοολισμό και νίκησα, γιατί τώρα δε θα ζούσα. Από μικρό παιδί έπινα. Με βοήθησε πολύ η Σοφία. 15 χρόνια το παλεύω με την απεξάρτηση. Στα πρώτα 10 έκανα κάποια σκουντουφλίσματα, τώρα εδώ και 5 χρόνια είμαι πεντακάθαρος.

Η μεθυσμένη συμπεριφορά ποτέ δεν είναι καλή. Από τη μία έχει το χιούμορ της και από την άλλη έχει την επίθεση. Το αλκοόλ βγάζει επιθετικότητα. Τις περισσότερες φορές ήμουν εκτός εαυτού», είπε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.