Χείμαρρος ο Λιάγκας και ο Περρής κατά της Καινούργιου: «Αν αισθάνεται προδομένη δεν μας ενδιαφέρει καθόλου»

Με αφορμή την συνέντευξη της και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Λιάγκας και ο Περρής κατά της Καινούργιου: «Αν αισθάνεται προδομένη δεν μας ενδιαφέρει καθόλου»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του, σήμερα Δευτέρα 8/4 σχολίασε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία πολλοί θεωρούν πως είναι απάντηση στην συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου που σχολίασε ότι "Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή" για την φωτογραφία που φιλιόταν με την Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τα σχόλια Λιάγκα - Περρή για Καινούργιου

«Να μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα από κανένα που δεν είναι στην εκπομπή του, αλλά σε μία άλλη εκπομπή, για ένα κομμάτι που έχει ταλανίσει την ελληνική σόουμπιζ, να πει ότι αυτό το θεωρεί ανήθικο. Εγώ δεν θα το έκανα, αν με ρωτάς. Εκεί που η κα Καινούργιου αισθάνεται προδομένη, ξαφνικά βλέπω μία σόουμπιζ να της την πέφτει και να λέει ότι δεν είναι θέμα αν αισθάνεται προδομένη ή όχι, αλλά δε θα έπρεπε να πει κάτι τέτοιο στην κα Μπάρκα (για την μητέρα της).

Ο καθένας από εμάς έχει πορευτεί στον δημόσιο βίο του με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η κα Καινούργιου μπορείς να την κατηγορήσεις για το οτιδήποτε, όμως γνωρίζουμε ότι είναι μία γυναίκα που εν πολλοίς έχει επιτρέψει όλα αυτά που λέμε σόουμπιζ να διεισδύσει στη ζωή της. Έχει βγει να μιλήσει για συντρόφους της, έχει μιλήσει για το πότε είναι μόνη της, αν ψάχνει άντρα ή όχι, πότε θέλει να γίνει μητέρα και τι σκοπεύει να κάνει για να γίνει μητέρα.

Όταν λοιπόν δημοσιοποιείς τα πάντα, όταν σου συμβαίνει εσένα δε μπορείς να κρυφτείς. Αφορά όλη την Ελλάδα πότε θα γίνει μητέρα η κα Καινούργιου; Όμως το μοιράζεται με την Ελλάδα κι έτσι έχει πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Ένας πρώην σύντροφό της όταν τα φτιάχνει με μία φίλη της, η κα Καινούργιου το θεωρεί κι αυτό δικιά της ζωή και γι’ αυτό μίλησε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με τον Βαγγέλη Περρή να σχολιάζει αιχμηρά πως: «Νομίζω πως είναι από τα πιο στενάχωρα θέματα που έχουμε χειριστεί και έχουν συμβεί τον πολύ μακρινό τελευταίο καιρό. Πάντοτε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η ελληνική showbiz, ποτέ δεν έχει βγει κάποιος για να πει ότι δημιουργήθηκε νέα σχέση και να βγει να πει ότι είναι ανήθικος αυτός ο οποίος πρωταγωνιστεί σε κάτι που δεν εγκρίνει. Ξαφνικά συμβαίνει σε αυτόν τον μικρόκοσμο. Κανείς δεν το έχει κάνει».

Ενώ, σε άλλο σημείο σχολίασε: «Αν αισθάνεται προδομένη δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, κανέναν δεν ενδιαφέρει. Το είπε η ίδια η κυρία Καινούργιου, ότι "από σεβασμό στους τηλεθεατές και σε μένα δε θα τοποθετηθώ". Αλλά τοποθετήθηκε δημοσίως. Δε μιλάει για εκείνη, μιλάει για άλλους ανθρώπους. Αναφέρεται σε ανθρώπους και οικογένειές τους, που δεν είναι οι δικοί της. Αν αισθάνεται για την ίδια να μιλήσει για την ίδια, μίλησε για άλλου».