Survivor spoiler: Θα ξετρελαθούν οι τηλεθεάτριες - Αυτός ο τραγουδιστής θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Το αποκάλυψαν στο Fays Time

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Θα ξετρελαθούν οι τηλεθεάτριες - Αυτός ο τραγουδιστής θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Την Κυριακή 14/4 θα πραγματοποιηθεί το πάρτι της ένωσης στο Survivor, καθώς μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. Στην εκπομπή Fays Time λοιπόν, ανακοινώθηκε ο τραγουδιστής που θα ανέβει στην σκηνή και θα διασκεδάσει τους παίκτες και τους τηλεθεατές.

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή κορυφαίο στο είδος του που έχουν λατρέψει σχεδόν όλες οι γυναίκες, ενώ έχει χαρίσει στην ελληνική μουσική σκηνή τεράστιες επιτυχίες.

Αυτός ο τραγουδιστής θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης του Survivor

Ο λόγος για τον έναν και μοναδικό Σάκη Ρουβά! Σύμφωνα με την εκπομπή σύντομα θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο όπου θα γίνει το γύρισμα της ένωσης. Ενώ, ακόμα τρεις παλιοί παίκτες θα επιστρέψουν για μια μοναδική εμφάνιση στο παιχνίδι - δείτε ποιοι είναι!

Τι θα δούμε απόψε 8/4;

Η 14η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 7/4 με ένα συνταρακτικό επεισόδιο (δείτε εδώ τα highlights) που αποτέλεσμα είχε την ήττα των Κόκκινων και την υποψηφιότητα της Aira Adomaityte για 4η φορά. Στο σημερινό 8/4 επεισόδιο, όμως, πέρα από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που θα απασχολήσει πολύ (δείτε εδώ ποια ομάδα θα το κερδίσει), στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αφορμή μια κίνηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε την παίκτρια της μπλε ομάδας να ματσάρει την τραυματισμένη επί πολύ καιρό Ασημίνα, η οποία δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τον στίβο μάχης λόγω του τραυματισμού της.

Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, πριν ψηφιστεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, η Ασημίνα θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα δηλώσει αυτό που πολλοί φαντάζονταν αλλά φοβόντουσαν να πουν δυνατά «Δεν νομίζω ότι θα επανέλθω», δίνοντας την πάσα στον Γιώργο Λιανό να την ρωτήσει αν αυτό σηματοδοτεί την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Τι θα απαντήσει; Φεύγει ή όχι;