Νικολέττα Καρρά: Ξεφάντωσε στα μπουζούκια στην αγκαλιά του συντρόφου της - Όλα τα βλέμματα πάνω τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νικολέττα Καρρά έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Διονύση Παναγιωτάκη στο νυχτερινό κέντρο Nox. To ζευγάρι φαίνεται να έχει εξοικειωθεί με τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς φωτογραφήθηκε τόσο κατά την είσοδο του στο μαγαζί, αλλά και στη συνέχεια.

Ο φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε αποκλειστικά. Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμη φορά η ηθοποιός και παράλληλα ιδιαίτερα κομψή έχοντας επιλέξει να βάλει ένα μαύρο κοστούμι με πέδιλα.

Η έξοδος της Νικολέττας Καρρά με τον σύντροφό της

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδο τους και κυρίως η ηθοποιός να εκφράζεται με πολλά από τα τραγούδια (δείτε εδώ τα φιλιά που αντάλλαξαν στο παρελθόν στα μπουζούκια).

Νικολέττα Καρρά - Σύντροφος
Διονύσης Παναγιωτάκης - Νικολέττα Καρρά - έξοδος
Διονύσης Παναγιωτάκης - Νικολέττα Καρρά

Ο χωρισμός της

Η Νικολέττα Καρρά είχε παραχώρησε συνέντευξη στο The 2night Show κάνοντας μια άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση, τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της.

«Είχα ξεκινήσει λίγο πιο πριν να πηγαίνω σε ειδικό έτσι κι αλλιώς. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε από ανάγκη ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία. Υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα τι θα γίνει...πως θα τελειώσει αυτό; Γενικά η ζωή μου είναι πάνω κάτω. Εύχομαι από εδώ και στο εξής να είναι πιο ομαλά τα πράγματα. Αλλά έχω περάσει πολύ όμορφα αλλά και πολύ δύσκολα», είχε πει αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με τον χωρισμό της ανέφερε: «Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογικό. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο».