Μαρκέλλα Γιαννάτου & Λευτέρης Χαρίτος: Προχώρησαν στην ονοματοδοσία της κόρης τους - Με δύο ονόματα και δύο επίθετα η μικρή

Δεν επιθυμούσαν να βαφτιστεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου τον τελευταίο χρόνο βιώνει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, καθώς η απόκτηση της πρώτης της κόρης της ήρθε στον κόσμο πολύ συνειδητά, παρά την απόφαση να χωρίσει με τον πατέρα της.

Όταν μάλιστα, η ηθοποιός ήταν δύο μηνών έγκυος χώρισε με τον σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο με τον οποίο αποτέλεσαν ζευγάρι για 14 χρόνια. Η μικρή τους κόρη γεννήθηκε λοιπόν, και μεγαλώνει ως επί το πλείστον με τη μητέρα της, σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει επαφή και με τον πατέρα της.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν δεν είχα την οικογένειά μου...» - Απαντάει για το χωρισμό της με το Λευτέρη Χαρίτο

Η απόφαση της Μαρκέλλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου για την ονοματοδοσία της κόρης τους

Μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου έγινε γνωστό, πως η κόρη του πρώην ζευγαριού δε θα βαφτιστεί και μάλιστα οι γονείς της πήραν την απόφαση να προχωρήσουν αθόρυβα στη διαδικασία της ονοματοδοσίας. Έτσι λοιπόν, η Μελία - Αφροδίτη ακούει σε δύο ονόματα με το ίδιο ρεπορτάζ να αναφέρει, πως το κορίτσι έχει δύο επίθετα και μάλιστα το Γιαννάτου της μητέρας της προέχει από το Χαρίτου του πατέρα της.

Μαρκέλλα Γιαννάτου - Ονοματοδοασία κόρης

Ο δύσκολος τοκετός

«Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα, αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το πού έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν είχα κλάψει σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου και μου δημιουργούσε ασφάλεια», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε προσθέσει στις 12/2/24 στο The 2night Show: «Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Το αστείο στο γύρισμα ήταν ότι έβλεπαν βιντεάκια στο youtube μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα. Γύρισα πίσω στο 15ήμερο. Επειδή κόλλησα covid έπαθα κάτι και έφυγα ξαφνικά γιατί είχα φαγούρα στα χέρια. Παίρνω τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου.

Τον πήρα και μου είπε να πάω το πρωί με το βαλιτσάκι μου να μου πάρουν το παιδί γιατί είναι επικίνδυνο. Πήγα, δεν το πήραν το μωρό, αλλά εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω για να μην υπάρξει κάτι. Ήταν σοκαριστικό, γιατί δεν είχα ιδέα και ευτυχώς το είχε ακούσει η φίλη μου». Σε άλλο σημείο ανέφερε πως πλέον δεν θηλάζει την κόρη της, όμως το έκανε τους πρώτους έξι μήνες.