Ο «Ξανθός Μάγος» απαλλάσσεται από τη κατηγορία του βιασμού, αλλά παραπέμπεται σε δίκη: «Για τα λεφτά έγιναν όλα!»

«Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο «Ξανθός Μάγος» απαλλάσσεται από τη κατηγορία του βιασμού, αλλά παραπέμπεται σε δίκη: «Για τα λεφτά έγιναν όλα!»

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του «Ξανθού Μάγου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Παπαναστασούλη, που παρουσίασε το T-live στον Alpha, ο 79χρονος ταχυδαχτυλουργός που κατηγορήθηκε για βιασμό μίας 16χρονης, απαλλάχτηκε από την εν λόγω κατηγορία.

Tο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, μετά από εξετάσεις ειδικών γιατρών, έκρινε πως ο 79χρονος δεν δύναται λόγω προβλημάτων υγείας και στυτικής δυσλειτουργίας να προβεί σε φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Ωστόσο, ο «Ξανθός Μάγος» παραπέμπεται σε δίκη για γενετήσιες πράξεις χωρίς συναίνεση, και παραμένει στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους.

Ο Ξανθός Μάγος ξέσπασε για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκαν οι κατηγορίες εναντίον, ο Ξανθός Μάγος “έσπασε” τη σιωπή του και ξέσπασε για τους λόγους που φέρεται να προχώρησε η 16χρονη στην καταγγελία που τον βαραίνει: «Άδικα με κατηγόρησαν ρωτήστε για τον Ξανθό Μάγο, θα σας πουν τα καλύτερα. Ένας να με κατηγορήσει θα πάω να μπω στη φυλακή μόνος μου. Για τα λεφτά έγιναν όλα, μήπως φοβηθώ τελευταία στιγμή και της δώσω 2.000€»

Δείτε επίσης: «Είναι αθώος! Κλαίει σαν μωρό παιδί, δε μπορεί να...» - Τι αποκαλύπτει η σύζυγος του Ξανθού Μάγου

Ο Ξανθός Μάγος έδωσε ένα σύντομο background από τη γνωριμία τους και τη μεταξύ τους σχέση μέχρι την καταγγελία. «Εμείς δεν είχαμε επαφές, τυπικά μόνο στις γιορτές της παίρναμε κάποιο δώρο ή δίναμε πράγματα στους δικούς της. Και κάποια στιγμή, ενώ όλα πήγαιναν καλά, λέει: “Θέλω δύο χιλιάρικα για ουσίες”. Δεν τα είχα, αλλά και να τα είχα δεν θα τα έδινα. Την άλλη μέρα με απείλησε ότι θα πει στην αστυνομία πως έβαλα στο ποτό της ουσίες και ασέλγησα πάνω της. Δεν το πήρα σοβαρά, εκείνη περίμενε ότι θα τα δώσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha δήλωσε αθώος, και ενοχλημένος από τη στάση των Αρχών απέναντί του. «Δούλευα στην Κύπρο στο θέατρο. Και με παίρνει ένας αστυφύλακας και μου λέει έχει ένα χαρτί να πάω στην ανακρίτρια. Δεν μου ανέφερε τίποτα για την υπόθεση, με ρώτησε μόνο: “Ξανθέ μάγε, κάνεις και παιδικές παραστάσεις;”. Κάνω! “Α, προφυλακίζεσαι! Θα δείξει η τηλεόραση πόσες καταγγελίες θα έχεις”» σημείωσε μεταξύ άλλων.