Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω απιστήσει, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος» - Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της

«Το σ...ξ δεν είχε ποτέ πρωταρχικό ρόλο για εμένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω απιστήσει, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος» - Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της

H Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τον χρόνο που περνάει, τις σχέσεις και τον έρωτα, αλλά και για την αδελφή της Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν είδα τις πρώτες ρυτίδες, είπα “Καλώς τες”. Αν δεν ξέρεις ότι θα έρθουν, έχεις καταλάβει λάθος. Θέλω να κάνω τα μαλλιά μου λευκά, μπορεί και να “επέμβω”», δήλωσε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα για να αναφερθεί εν συνεχεία στην μικρή αδερφή της.

«Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν 5 ετών και η μαμά μου είχε ζητήσει να την προσέχω. Έπεφτε, χτύπαγε και έτρωγα εγώ το ξύλο. Ακόμα την νοιάζομαι γιατί αυτό που έχει αναλάβει είναι πρόγραμμα και δεν είναι εύκολο να το βγάλεις», δήλωσε μεταξύ άλλων για την Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε επίσης: Ματθίλδη Μαγγίρα: «Βίωσα όλο τον πόνο της γέννας, μετά ένιωθα ότι μπορώ να σταματήσω μια νταλίκα»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα για το απίστευτο περιστατικό σε καρναβάλι

Όπως συμπλήρωσε: «Στην εφηβεία την είχα προετοιμάσει για τα πάντα. Πάει ένας ψηλός στο καρναβάλι, της κάνει μία ροπαλιά, του δίνει ένα χαστούκι και της ρίχνει σπρέι στα μάτια. Επειδή ήταν ψηλός, πήδηξα και τον έπιασα από τον λαιμό. Πέρασαν και από τη δική μου ζωή πολύ ωραίοι άνδρες, αλλά μάλλον η Μπέττυ είχε καλύτερους. Την βλέπω στην εκπομπή της και μου αρέσει, αρχικά επειδή είναι καλά εκείνη».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έκλεισε τη συνέντευξή της μιλώντας για σχέσεις: «Το σεξ δεν είχε ποτέ πρωταρχικό ρόλο για εμένα. Σε σειρά θα έβαζα πρώτα τον ύπνο, το φαγητό και το σεξ. Στις σχέσεις μου πλέον ξέρω πολύ καλά τι θέλω, αν δεν τα έχει ο άλλος, περνάω υπέροχα και με τον εαυτό μου. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου θέλω να έχει χιούμορ, να είναι survivor, αλλά όχι να είμαι πιο άνδρας από εκείνον. Θέλω να ερωτευτώ το μυαλό του, τον τρόπο του. Δεν θα πάω με κάποιον που δεν με έλκει, μόνο από ανάγκη. Έχω βιώσει την απιστία και έκανα ένα αντίποινο, αλλά εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος. Εμένα απατώ, όχι τον άλλον».