Αντώνης Καφετζόπουλος: «Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα - Το επώνυμό του ήταν "εμπόδιο" για τον ίδιο»

«Όταν είσαι κοντά σε κάποιον, λένε "Έλα μωρέ, θα τον βολέψει"»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

O Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για τα επαγγελματικά του σχέδια, για τη σχέση με τον γιο του, αλλά και τις φορές που έγινε έξαλλος με πράγματα που διάβασε.

«Θα είμαι στη σειρά του Netflix "Το κορίτσι από το Όσλο". Μετά τον "Aκάλυπτο" με προσέγγιζαν για κάτι παρόμοιο, στην πιάτσα αυτό συμβαίνει όταν κάνεις επιτυχία. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί στη ζωή τους αν ακολουθήσουν το μονοπάτι του “hater”. Αν τους πάρεις είδηση δεν ασχολείσαι. Θυμώνω με σχόλια επωνύμων ανθρώπων που λένε βλακείες. Υπάρχουν πράγματα που γράφτηκαν παλιά, και πριν τα social media, που ήταν συκοφαντίες, έφτασα στο τσακ να κάνω μήνυση», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου πήγα και έκανα παράσταση, ήμουν προετοιμασμένος. Για μένα ήταν καλύτερο από το να κάτσω κάπου μόνος μου».

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν έχω ανάγκη να με κάνουν ούτε δρόμο, ούτε να μου κάνουν μνημόσυνο....»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τον γιο του

Όσον αφορά τη σχέση με τον γιο του, Γιώργο, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν θα παίζω πάντα με τον γιο μου, ο Γιώργος είναι του εαυτού του. Αν δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση. Το επίθετο “Καφετζόπουλος” ήταν εμπόδιο για τον Γιώργο, όπως και για πολλούς άλλους ανθρώπους. Μερικοί, όταν είσαι κοντά σε κάποιον, λένε “έλα μωρέ αυτός είναι ανιψιός του τάδε, γυναίκα του τάδε, θα τον βολέψει”. Είναι τεράστιο εμπόδιο αυτό».