Δημήτρης Πανόπουλος - Αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή...»

Έχει τη στήριξη της Ναταλίας Γερμανού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Πανόπουλος - Αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή...»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα μεταξύ άλλων, θα βρίσκονται στην προκριματική διαδικασία, με τελικό στόχο τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω βρει ένα κόμμα στο οποίο μπορώ να ταυτιστώ σε πολλά πράγματα, ο ίδιος ο Στέφανος έχει δώσει ένα όραμα, οπότε απλά ακολουθώ το όραμα του Στέφανου για την επόμενη ημέρα. Αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα σωστά, ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή και έτσι το συζητήσαμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Και συνέχισε: «Εγώ και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν είμαστε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στην προκριματική διαδικασία για να μπούμε σε αυτό το ψηφοδέλτιο, άρα αυτή τη στιγμή δεν με αγχώνει αν υπάρχει κάποιος στο ψηφοδέλτιο, είμαστε σε έναν κοινό αγώνα».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Πανόπουλος: «Όταν το είπα στη Ναταλία, αντέδρασε πολύ...» - Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τη Γερμανού μετά την ανακοίνωση για τις Ευρωεκλογές

Κόλαφος ο Δημήτρης Πανόπουλος για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασε: «Οτιδήποτε μας πάει πίσω, οτιδήποτε είναι προσβλητικό για ανθρώπους, είναι ενάντια σε εμένα. Αν θες να κατηγοριοποιείς κάποιους βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού και να χρησιμοποιείς και στερεοτυπικές εκφράσεις, οι οποίες είναι απίστευτα προσβλητικές, δεν έχεις καμία θέση στη ζωή μου».

Τέλος ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε: «Η Ναταλία Γερμανού μου είχε πει από την αρχή ότι είναι μαζί μου και με στηρίζει».