Χάρης Βαρθακούρης: «Τηλεόραση έκανα από ανάγκη, ήταν λάθος κίνηση να παρουσιάσω το Big Brother»

«Τότε είπα "πού έμπλεξα"»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: «Τηλεόραση έκανα από ανάγκη, ήταν λάθος κίνηση να παρουσιάσω το Big Brother»

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 8/4 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύντομη πορεία του στην τηλεόραση και την παρουσίαση του Big Brother στον ΣΚΑΪ, την οποία χαρακτήρισε λάθος κίνηση από πλευρά του.

«Δουλεύω ασταμάτητα, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μην έχω μπει σε αεροπλάνο. Καμιά φορά λένε “βγες να σε δει ο κόσμος”, αλλά δεν ισχύει για εμένα. Καμιά φορά προκαλείς, άθελά σου, όταν βγαίνεις στην τηλεόραση. Δεν εκνευρίζομαι πια όταν βλέπω να παίζουν παραπλανητικά τις δηλώσεις μου», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στη συνέχεια μίλησε για το πέρασμά του από την τηλεόραση: «Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου την περίοδο της πανδημίας, που το τραγούδι ήταν σε “μηχανική υποστήριξη”. Δεν υπήρχε άλλο έσοδο και χάρη στην τηλεόραση είχα φαγητό στο τραπέζι. Ευχαριστώ τον Θεό που την έστειλε, αλλά δεν θα άφηνα ποτέ το τραγούδι για την τηλεόραση. Έκανα τηλεόραση από ανάγκη και μετά ήρθαν οι προτάσεις. Δεν είχα ποτέ το ψώνιο της τηλεόρασης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε επίσης: Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον σύζυγό της, Χάρη, πριν από 14 χρόνια

Ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother

«Συνειδητοποίησα ότι είδαν πως ήμουν ο εαυτός μου, πώς τσακωνόμουν με τη γυναίκα μου, και τελικά με ήθελαν για ένα project στο οποίο ουσιαστικά απαγορεύεται να είσαι ο εαυτός σου. Απαγορεύεται να δείξεις αν είσαι ετοιμόλογος ή χιουρίστας γιατί είχε σενάριο. Αναφέρομαι στο Big Brother. Απεδείχθη λάθος κίνησή μου. Έκανα κάτι που ήταν πολύ μακριά από εμένα το συνειδητοποίησα, στη δεύτερη εκπομπή. Τότε είπα “Πού έμπλεξα;”, αλλά δεν υπήρχε περιθώριο να μην το κάνω πλέον, είχα υπογράψει και όταν αναλαμβάνω κάτι, στη χειρότερη θέλω να το κάνω αξιοπρεπώς», αποκάλυψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής. Όπως παραδέχτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, η σύζυγός του Αντελίνα ήταν «βράχος» στο πλευρό του.