Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον σύζυγό της, Χάρη, πριν από 14 χρόνια

Του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη προκειμένου να ευχηθεί δημόσια, στον σύζυγό της, Χάρη, για τα γενέθλιά του. Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Αντελίνα Βαρθακούρη, μιλά με άκρως τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει μια φωτογραφία, στην οποία ήταν εντελώς αγνώριστη, και έγραψε λίγα λόγια αγάπης για εκείνον και του αφιέρωσε το τραγούδι "Χωρίς εσένα δεν υπάρχω" (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Χρόνια Πολλά στο στήριγμά μου, στον συνοδοιπόρο μου, στον σύντροφό μου, στον άνθρωπο που μαζί δημιουργήσαμε δύο υπέροχες ζωές, στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου... στον άντρα μου! Να σε χαιρόμαστε αγάπη μας. Σε λαυτρεύουμε και σ'ευχαριστούμε για όλα! Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία, ευλογία, απέραντη αγάπη και γαλήνη μέχρι τα βαθιά γεράματα. For ever & ever» έγραψε στην ανάρτησή της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε επίσης: 25η Μαρτίου: Δείτε την καλλονή κόρη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη σε εορταστική παράσταση

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για την επέτειο γάμου τους

Ωστόσο, σαν χθες, πριν από 14 χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισαν να προχωρήσουν στο γάμο τους, ο οποίος έγινε στην Κωνσταντινούπολη χωρίς κανέναν καλεσμένο. Ο τραγουδιστής προσώρησε σε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση.

«Ήταν η 26η Μαρτίου του 2010 η μέρα που η κοπέλα μου, τότε, κι εγώ επιλεξαμε ως ημερομηνία του γάμου μας.
Την επιλέξαμε επειδή ήταν τα γενέθλιά μου κι έτσι δεν θα ξεχνούσα ποτέ την επέτειό μας.
Επειδή υποχρεωτικά έπρεπε να ανακοινώσουμε σε εφημερίδα την ημερομηνία του γάμου, είπαμε να τη βάλουμε αε αθλητική εφημερίδα μπας και ξεφύγει από τα βλέμματα καναλιών κι εκπομπών (δεν υπήρχαν πολλές, ευτυχώς) οπότε τη βάλαμε στον Φίλαθλο, εφημερίδα του κολλητού μου τότε (και εξακολουθεί... είναι ΚΑΙ κουμπάρος μας πλέον).
Επειδή όμως δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε, πρότεινα να παντρευτούμε στο εξωτερικό.
Ως μπέμπης στον εγκέφαλο (τίποτα δεν έχει αλλάξει) πρότεινα να παντρευτούμε στη Eurodisney. Μ’ενα σμπάρο πολλά τρυγόνια!
Και θα παντρευόμασταν και θα πηγαίναμε σε ένα πελώριο Λούνα Παρκ για τρεις μέρες.
Όμως, επειδή η Αντελίνα είχε στην κοιλιά της τη Μελωδία, ο γιατρός απαγόρευσε οποιαδήποτε «συμμετοχή» της σε τρενάκια και λοιπές «επικίνδυνες» εκδηλώσεις που θα τη ζόριζαν καθώς και την πολύωρη ορθοστασία στην αναμονή στις ουρές. Μόνος μου θα ανέβαινα σε όλα;
Χάλασε το σχέδιο.

Έχοντας απολαύσει λίγο καιρό πριν την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» καταλήξαμε στην όμορφη Κωσταντινούπολη. Επικοινωνήσαμε με το ελληνικό προξενείο και τα κανονίσαμε όλα...
Θα πηγαίναμε οι δυο μας, εντελώς μόνοι, και θα είχαμε κουμπάρο τον πρόξενο και μάρτυρες υπαλλήλους του προξενείου! Όπως κι έγινε.

Βέβαια, την ώρα που φτάσαμε απ’εξω, μια κάμερα του Star μας περίμενε στην είσοδο.
Δεν γλυτώνεις πουθενά...

14 χρόνια μετά, με δυο κόρες στην εφηβεία (και δυο σκυλιά... κι έναν παπαγάλο!) να χτυπήσω ξύλο, εξακολουθούν να με ανέχονται όλοι στο σπίτι μας !

Να μας χαίρεστε και να ζήσουμε.
Και χρόνια μου πολλά επίσης», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.