25η Μαρτίου: Δείτε την καλλονή κόρη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη σε εορταστική παράσταση

Η Λιόνα μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

14 χρόνια γάμου κλείνουν φέτος ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του, Αντελίνα, και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με δύο κόρες, την Λιόνα και την Μελωδία. Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο τις καμαρώνουν, αφού έχουν πάρει όμορφα στοιχεία και από τους δύο γονείς τους. Όσον αφορά την Λιόνα πάντως, με βάση τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αντελίνα Βαρθακούρη, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, είναι ξεκάθαρο σε ποιον μοιάζει περισσότερο.

Η κόρη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη συμμετείχε στη γιορτή του σχολείου της, όπου πήρε μέρος σε θεατρική παράσταση. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η περήφανη μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου και δεν έκρυψε πόσο περήφανη νιώθει για την 12χρονη Λιόνα, καθώς σε εκείνη πλέον εναποθέτει τις ελπίδες της για το μάλλον.

Δείτε επίσης: Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει για την αλλαγή της Αντελίνας: «Δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί το κεφάλι της με τρέσες»

Η περηφάνια της Αντελίνας Βαρθακούρη για την κόρη της Λιόνα στην παράσταση της 25ης Μαρτίου

Λιόνα Βαρθακούρη
Instagram/adelina_varthakouri

«Αυτή είναι η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο Τα παιδιά μας, τα παιδιά αυτής της γης που πρέπει να τους επιτρέψουμε να ονειρεύονται. Η Λιόνα μας στη θεατρική παράσταση του σχολείου. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους δασκάλους τους. Λιόνα μου. Παιδί μου. Να είναι καλά όλα τα παιδιά της γης», ανέφερε στα stories που ανέβασε η Αντελίνα Βαρθακούρη το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου.

Λιόνα Βαρθακούρη
Instagram/adelina_varthakouri

Τα τρυφερά λόγια του Χάρη Βαρθακούρη για την κόρη του

Το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσίευσε και ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στις γυναίκες της ζωής του, αντιθέτως την εκδηλώνει όποτε υπάρχει αφορμή. Στα προηγούμενα γενέθλια της Λιόνας, ο Χάρης Βαρθακούρης της είχε κάνει μάλιστα μία πολύ γλυκιά αφιέρωση σε βίντεο, λέγοντας: «Το κοριτσάκι μου. Ο θησαυρός των θησαυρών, η ψυχή της καρδιάς μου έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 11. Συγγνώμη που λείπω έρωτά μου».