Αντελίνα Βαρθακούρη: Αγνώριστη στη νέα της ανάρτηση - Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

«Χωρίς εσένα δεν υπάρχω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η γνωστή δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα είχε αποσυρθεί από τα social media, με την παρουσία της να μην είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Εδώ και 2,5 χρόνια, λοιπόν, έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους. Στην αρχή όμως της νέας χρονιάς η ίδια έδωσε τις δικές της απαντήσεις μέσα από το προσωπικό της προφίλ όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο (δείτε εδώ).

Η νέα ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Στην νέα ανάρτησή της η Αντελίνα Βαρθακούρη, εντελώς αγνώριστη αφού η αλλαγή της είναι εμφανής, έγραψε μερικά τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη και του αφιέρωσε το τραγούδι "Χωρίς εσένα δεν υπάρχω".

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ

Η απάντηση της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά την επανεμφάνιση της στα social media

Στην ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια μετά από 2,5 χρόνια επικράτησε ένας χαμός από σχόλια και τα likes. Η Αντελίνα Βαρθακούρη, λίγες μόνο ώρες μετά μετά των καταιγισμό των σχολίων, απάντησε σε όλους τους ακολούθους της λέγοντας:

«Πραγματικά τα σχόλια σας, ο χρόνος του καθενός σας που διαθέσατε για μένα για να γράψετε μια γλυκιά κουβέντα, δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε συγκινήσει και πως με έχετε κάνει να αισθάνομαι μετά απο χρόνια. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι εύχομαι να είμαι αντάξια της αγκαλιάς σας. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ και τόσο βαθιά. Να έχετε υγεία κι ευλογία στα σπιτικά σας» έγραψε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΕΛΙΝΑΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ