Λίτσα Πατέρα: «Μέχρι τις 25 του μήνα που είναι ο ανάδρομος, να μην υπογράψουν νέα συμβόλαια οι παρουσιαστές»

«Στη Σίσσυ δεν πήγα ως αστρολόγος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: «Μέχρι τις 25 του μήνα που είναι ο ανάδρομος, να μην υπογράψουν νέα συμβόλαια οι παρουσιαστές»

Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε πότε θα τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής και συμβούλεψε τους παρουσιαστές μέχρι τότε να μην υπογράψουν νέα συμβόλαια ή αν δεν μπορούν να το αναβάλουν, τότε τουλάχιστον να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Παράλληλα η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα σχετικά με σχέσεις της με το κανάλι του ΑΝΤ1, στο οποίο βρίσκεται εδώ και τρεις γεμάτες δεκαετίες. Συνοπτικά δήλωσε πως πρόκειται για το σπίτι της.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Το πραγματικό ονοματεπώνυμό της, η αυτοκτονία που την στιγμάτισε και οι δυο γάμοι

Η Λίτσα Πατέρα για τα συμβόλαια των παρουσιαστών

«Ο ανάδρομος σημαίνει ότι αναθεωρώ απόψεις. Αλλά πολλές φορές μπορεί, εάν υπογράψεις με ανάδρομο, να μην πάει τόσο καλά. Για μένα καλό θα ήταν, εάν είναι δυνατόν, μέχρι τις 25 του μήνα που είναι ο ανάδρομος, να μην υπογράψουν οι παρουσιαστές ή τουλάχιστον να το κοιτάξουν πολύ καλά. Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου, είμαι εδώ 33 χρόνια», δήλωσε αρχικά η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή του MEGA.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή της ως καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι». «Δεν με ενόχλησαν αυτά που ειπώθηκαν για σύννεφα στη σχέση μας με το κανάλι, επειδή πήγα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Δεν πήγα ως αστρολόγος, αλλά μίλησα για βιβλία που έχω χύσει αίμα για να τα βγάλω. Αν θέλω να μιλήσω για τη Φαίη, θα την πάρω τηλέφωνο. Είναι φίλη μου και την αγαπώ», είπε η Λίτσα Πατέρα.