Χώρισαν Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης - Έσβησαν όλες τις κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Τα "έσπασαν" ενώ έλεγαν πως πάνε για γάμο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έκπληξη προκαλεί η είδηση πως η Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό - μην πούμε χρόνια - μιλούσε για το γάμο του, με την παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες στο Happy Day να αναφέρει πως συζητάνε να γίνει κάπου τον Σεπτέμβρη. Τα πράγματα ωστόσο, πήραν άλλη τροπή.

Τι συμβαίνει με Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά;

Σούσουρο επικρατεί με την είδηση πως σβήστηκαν όλες οι κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ τους στο Instagram, ωστόσο ακόμα ο ένας ακολουθεί τον άλλο. Αυτή την εξέλιξη σίγουρα κανείς δεν την περίμενε, ειδικά από την στιγμή που ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά - Άρης Σοιλέδης: Όλη η αλήθεια για τον πικρό χωρισμό τους

Δημοσιεύματα μάλιστα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για επιβεβαιωμένο χωρισμό, ωστόσο υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Να σημειωθεί πως η μόνη κοινή ανάρτηση που υπάρχει στο προφίλ της Μαρίας είναι για εμπορικό σκοπό.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Κώστας Φραγκολιάς σήμερα 9/4 στο Happy Day επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι περνάει μια κρίση, ωστόσο δεν ήθελε να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Χώρισαν Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης;

Χώρισαν Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης;

Η έκπληξη που της είχε κάνει όταν βγήκε από το Survivor

Η Μαρία Αντωνά όταν βρέθηκε στο πλατό του Fay's Time, μίλησε εφ' όλης της ύλης για την εμπειρία της στο Survivor, καθώς και για την επιστροφή της. Όπως αποκάλυψε, όταν βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο σύντροφός της και φιναλίστ του Survivor Άρης Σοϊλέδης, της έκανε έκπληξη και ήρθε στο χώρο όπου περίμενε να παραλάβει τις βαλίτσες της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης δεν ξέρω πώς βρήκε τον τρόπο, αλλά είχε μπει μέσα στο αεροδρόμιο στις βαλίτσες. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό και τα κατάφερε. Την ώρα που πήγα να παραλάβω τις βαλίτσες μου, ήταν εκεί δίπλα. Ήρθε μέσα, μου έφερε λουλούδια, ήταν πολύ συγκινημένος».

Η Μαρία Αντωνά συμπλήρωσε για τη συνάντησή τους: «Κι εγώ μόλις τον είδα μετά από τόσο καιρό, πήγα τον αγκάλιασα, τον φίλησα. Αλλά στην αρχή λίγο ταράζεσαι όταν τον βλέπεις τον άλλον από κοντά, τον κοιτάς, τρομάζεις. Όταν βλέπεις ανθρώπους μετά από πολύ καιρό, όταν τους ακούς και τους βλέπεις, τρομάζεις, γιατί δεν τους θυμάσαι όταν είσαι εκεί».

Κλείνοντας η ραδιοφωνική παραγωγός διευκρίνισε: «Εννοώ ότι ταράζεσαι όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον περίμενα όπως είναι, απλά μέσα στο παιχνίδι προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς. Δεν μπορείς να θυμηθείς πώς είναι το πρόσωπό του, όσο τρελό κι αν σας ακούγεται αυτό. Θέλουμε μέσα στους επόμενους μήνες επιτέλους να παντρευτούμε».