Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη - «Τον συζητάμε! Πρώτα ο Θεός...»

Όσα αποκάλυψε για την μεγάλη ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη - «Τον συζητάμε! Πρώτα ο Θεός...»

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για το γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, σήμερα Παρασκευή 29/3. Το ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια λέει πως παντρεύεται ωστόσο, γάμο δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής καθώς συνεχώς αναβάλλεται.

Όπως ανέφερε ωστόσο αυτή την φορά, ο γάμος είναι υπό συζήτηση όμως δεν θα ήθελε να αναφέρει ημερομηνία κλπ, καθώς δεν θέλει να γίνει γραφική.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη

«Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε. Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε το πρόβλημα που της δημιούργησε το Survivor σε μια περίεργη περιοχή της.

Ο λόγος που δεν έχουν παντρευτεί μέχρι σήμερα

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Μαρία Αντωνά μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» στο κανάλι «Σίγμα» της κυπριακής τηλεόρασης.. Ο ποδοσφαιριστής τής είχε ζητήσει να ενώσουν τις ζωές τους με μία πρόταση-υπερπαραγωγή, αλλά για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, δεν είχαν καταφέρει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτό φαίνεται να αλλάζει ωστόσο. Όπως αποκάλυψε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, πλέον τα εμπόδια ανήκουν στο παρελθόν και, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουν παντρευτεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά τοποθέτησε τον γάμο της στο καλοκαίρι, μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ ανέφερε πως θέλει να μοιραστεί αυτή τη μεγάλη μέρα με αγαπημένους φίλους και ανθρώπους που έχουν στηρίξει το ζευγάρι μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

«Νομίζω μέσα στο καλοκαίρι ή προς το τέλος του καλοκαιριού, γιατί κάθε φορά κάτι συμβαίνει. Στην αρχή έφυγε ο Άρης για το Survivor, μετά είχαμε κάποια προβλήματα υγείας στην οικογένεια, μετά ήρθε το J2US για τον Άρη, μετά ήρθε το Survivor για εμένα. Πιστεύω ότι φέτος το καλοκαίρι επιτέλους θα γίνει αυτός ο γάμος που τόσο πολύ έχει συζητηθεί. Θέλω να κάνω ένα πολύ μεγάλο πάρτι. Δεν θέλω ούτε ακριβά φορέματα, ούτε λουλούδια, δεν με νοιάζουν αυτά τα πράγματα αλλά να περάσω καλά με ανθρώπους που μας αγαπάνε» είπε η Μαρία Αντωνά.