Σωκράτης Φάμελλος: "Λύγισε" για τον θάνατο της γυναικας του - «Υπάρχει μια στεναχώρια γιατί...»

Η συγκινητική εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σωκράτης Φάμελλος:

Ο Σωκράτης Φάμελλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στιγμές, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του One Channel. O πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για όλους και για όλα μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή, συγκεκριμένα για το θάνατο της γυναίκας του.

Η Καλλιόπη Καραγιαννίδου, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 51 ετών το 2018 και η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης. Ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου.

Η εξομολόγηση του Σωκράτη Φάμελλου για το θάνατο της γυναίκας του

«Υπάρχει μια στεναχώρια γιατί δεν μπόρεσα να είμαι τόσο παρών πάντα. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το σβήσει, να το ξεχάσει! Δεν ήταν μικρή περίοδος της ασθένειας και η δική μου απουσία με τις ευθύνες του Υπουργείου, ήταν πολύ δύσκολο να είμαι εκεί που πρέπει. Δεν έχει σημασία η δική μου κούραση. Σημασία έχει ό,τι δεν μπορούσες να είσαι πάντα εκεί που πρέπει. Σε ταξίδι με τον Αλέξη Τσίπρα θυμάμαι έπρεπε να φύγω εσπευσμένα για θέμα υγείας. Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για την απώλεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μπόρεσε η οικογένεια μετά να κρατηθεί. Το βλέπω και από την οικογένεια της Πόπης και από τη δική μου και του Πέτρου», εξομολογήθηκε αρχικά ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Και οι γονείς της Πόπης που ήταν μαζί μας για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα μου, δεν σταμάτησαν να είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό που μπόρεσε αυτή η συνεκτική οικογένεια να βρίσκει μια άλλη και αδέλφωσαν. Συνεχίζουν έτσι και θεωρώ ότι αυτά είναι από τα στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία. Αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα να έχω τέτοιες στιγμές», συμπλήρωσε στην συνέχεια.

Να σημειώσουμε πως στην ίδια εκπομπή λίγες ημέρες πριν είχε μιλήσει ο Πύρρος Δήμας.