Ελένη Τσολάκη: «Δε με έχουν προσεγγίσει από άλλα κανάλια» - Τι συμβαίνει με το Open και το μέλλον του Πρωινού Σουσού

Οι αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Δε με έχουν προσεγγίσει από άλλα κανάλια» - Τι συμβαίνει με το Open και το μέλλον του Πρωινού Σουσού

Η Ελένη Τσολάκη σε νέα βραδινή της έξοδο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 9/4 με την παρουσιάστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Θυμίζουμε, πως η παρουσιάστρια ανήκει στο δυναμικό του Open και φέτος μάλιστα έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη τις καθημερινές με το Πρωινό Σουσού, καθώς πέρυσι τη βλέπαμε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Για την ώρα λοιπόν η Ελένη Τσολάκη δεν έχει κάνει οριστικές συζητήσεις με το κανάλι, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί προτάσεις και δεν έχει κάνει συζητήσεις με άλλους σταθμούς (δείτε εδώ πως σχολίασε το πρόωρο τέλος της Ελεονώρας Μελέτη).

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Ανοίγει ο καιρός και οι συνθήκες για να κάνουμε όλοι τις κουβέντες μας και εμείς με το Open να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Δε με έχουν προσεγγίσει από άλλα κανάλια. Οφείλω ως επαγγελματίας να μιλήσω πρώτα με τον σταθμό, που δουλεύω. Χαίρομαι που έρχονται νέα προγράμματα στο OPEN. Περιμένω πως και πως το TV Queen», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση για το Πρωινό Σουσού

«Δεν το έβλεπα σαν δικαίωση. Ήταν κάτι που προέκυψε, ήταν κάτι που όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, μου έγινε η πρόταση και αποφάσισα να το κάνω. Αισθάνομαι καλά και με τα παιδιά μπροστά, κάνουμε παρέα, που δεν είναι το ζητούμενο αυτό. Με όλες τις ομάδες που έχω υπάρξει δημιουργώ σχέσεις, αλλά δεν πάει να πει ότι κρατάνε», είπε η Ελένη Τσολάκη στη Νάνσυ Παραδεισανού για το κανάλι της στο Youtube.