Θρήνος για τον Γιάννη Κρητικό - «Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου»

Η συγκινητική ανάρτηση στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια θλιβερή ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό του στα social media ο Γιάννης Κρητικός μέσα από την οποία θέλησε να αποχαιρετήσει ένα αγαπημένο πρόσωπό από την οικογένειά του, που έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον θείο του τηλεοπτικού Πότη από τη Γη της Ελιάς, ο οποίος ήταν καπετάνιος στο επάγγελμα. Μέσα μάλιστα από την ανάρτηση του Γιάννη Κρητικού στο instagram βλέπουμε και μία φωτογραφία του με τη στολή εν ώρα εργασίας.

Φαίνεται, πως ο Γιάννης Κρητικός είχε στενή σχέση με τον θείο του, καθώς το μήνυμα με το οποίο επέλεξε να συνοδέψει τη φωτογραφία του είναι ιδιαίτερα συγκινητικό.

Δείτε επίσης: Ο νικητής του YFSF Γιάννης Κρητικός "αδειάζει" την παραγωγή - "Ντροπή σας"

Η ανάρτηση του Γιάννη Κρητικού για τον θάνατο του συγγενικού του προσώπου

«Θείε μου καλό ταξίδι… την θάλασσα την όργωσες ολόκληρη και ζήλεψε ο ουρανός φαίνεται! Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου», έγραψε ο Γιάννης Κρητικός.

Γιάννης Κρητικός - Πένθος

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κρητικό

Ο Γιάννης Κρητικός, λυράρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Στα εννιά του χρόνια άρχισε να διδάσκεται την κρητική λύρα, ενώ παράλληλα μάθαινε κρητικούς και παραδοσιακούς χορούς στο Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου. Μετά τη λύρα, άρχισε να μαθαίνει ντραμς, κιθάρα, μπάσο, λάουτο, μαντολίνο, τουμπελέκι.

Συμμετείχε σε σχολικά και νεανικά γκρουπάκια, που έπαιζαν κυρίως ροκ μουσική (guest σε εμφανίσεις του συγκροτήματος «ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ»), ενώ παράλληλα ταξίδεψε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού ως χορευτής του Λυκείου των Ελληνίδων. Τελειώνοντας τις σπουδές του στο Γενικό Λύκειο, έκανε 2 χρόνια μουσικές σπουδές στην Αθήνα.

Την κρητική λύρα ο Γιάννης τη χρησιμοποιεί πάντα, σε όλες του τις εμφανίσεις γιατί θέλει να ακούγεται η φωνή της που «μιλά» στον κόσμο, και είναι ένα στιγμιότυπο ανάμεσα στο υπόλοιπο πρόγραμμα των μαγαζιών που εμφανίζεται, αλλά απολύτως απαραίτητο για κείνον, που κουβαλά πάντα τη Κρήτη μέσα του.

Πηγή: Ishow