Ο νικητής του YFSF Γιάννης Κρητικός "αδειάζει" την παραγωγή - "Ντροπή σας"

Καταπέλτης κατά της παραγωγής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο νικητής του YFSF Γιάννης Κρητικός

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» ήταν την Κυριακή 6/2 ο Γιάννης Κρητικός ο οποίος όπως ήταν φυσιολογικό ρωτήθηκε γιατί δεν τον είδαμε στο All Star YFSF, και ξεσπάθωσε!

Ο γνωστός ηθοποιός του κατακεραύνωσε την παραγωγή του YFSF λέγοντας ότι: «Είναι προτιμότερο να ρωτήσετε τους αρμόδιους γι’ αυτό το θέμα. Ούτε καν μου το πρότειναν. Επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω άλυτα τα θέματα, έστειλα ένα μήνυμα και τους είπα “ντροπή σας” σε κάποιους ανθρώπους της παραγωγής». Παλαιότερα σε δηλώσεις του και ο Δημήτρης Σταρόβας είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την παραγωγή μιλώντας για παρόμοιο περιστατικό.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Έδωσαν το τηλέφωνό μου, με πήραν από κάποια κανάλια να με ρωτήσουν για τη συμμετοχή μου στο All Star. Λέω “ποια συμμετοχή μου;”, εγώ ήδη βρισκόμουν στα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις.

Με πήραν 4 άτομα την ίδια μέρα να τους πω για τη συμμετοχή μου στο All Star. Κι επειδή με καίει αν δεν πω αυτό που θέλω, οπότε έστειλα και είπα ότι αν ισχύει ότι δώσατε το τηλέφωνό μου και είπατε ότι συμμετέχω και δεν με έχετε πάρει καν εμένα να με ενημερώσετε, είναι ντροπή σας».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κρητικού για το συμβάν

«Μου είπαν οι δημοσιογράφοι ότι από το κανάλι έδωσαν το τηλέφωνό μου για να με ρωτήσουν αν θα συμμετέχω, ενώ οι ίδιοι δεν με είχαν πάρει τηλέφωνο. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ξέχασαν πως ήμουν νικητής».

«Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF είπα αρχικά ότι δεν ταιριάζω»

Ο Κωστής Μαραβέγιας καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο YFSF αποκαλύπτοντας πως όταν του έγινε αρχικά η πρόταση δεν ήθελε να πάει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του μουσικού show του ΑΝΤ1 και δήλωνε πολύ ευτυχισμένος που επέλεξε να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.

"Μου αρέσει να μην υπάρχουν άβολες καταστάσεις σε όλους τους τομείς. Προσπαθώ να σμιλεύω τις ανθρώπινες σχέσεις. Το πιο βασικό είναι να μην αντιδράς εν θερμώ. Γιατί αν αντιδράσεις, χάνεις το δίκιο σου.

Έχω περάσει δυσκολίες. Και στην εφηβεία και αργότερα. Ακόμα και για να προσαρμοστώ στην Ιταλία όταν πήγα. Προτείνω στους γονείς. Λέω σε όλα ναι για εμφανίσεις. 23 Ιουνίου θα είμαι στο Άλσος και μετά στο Βεάκειο.

Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF, είπα αρχικά ότι δεν ταιριάζω στο κόνσεπτ, αλλά όταν έμαθα για την κριτική επιτροπή και για τους συμμετέχοντες είπα το ναι. Πέρασα πολύ καλά και λόγω καραντίνας ένιωσα μια ανάταση. Δεν ήξερα καθόλου την Τάνια Μπρεάζου και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όλους τους άλλους τους ήξερα."