Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ θα της πω ένα μπράβο» - Η απόφαση και η αλλαγή που έκανε η Δανάη Μπάρκα στη ζωή της

Σχολιάστηκε στο Happy Day

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο podacast της Lifo με την παρουσιάστρια να μιλάει για όλους και για όλα! Ανάμεσα λοιπόν στα όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια ήταν και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος, που η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα σχόλια στους λογαριασμούς της στα social media. Tο εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη 9/4 στο Happy Day.

Mε τη σειρά της η Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασε τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα με την πρώτη να συγχαίρει δημόσια τη δεύτερη για τη στάση της (δείτε εδώ την πρόσφατη αποκάλυψη της Μπάρκα για την προσωπική της ζωή).

Το ''μπράβο'' της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη Δανάη Μπάρκα

«Εγώ θα της πω ένα μπράβο, γιατί σε αυτή τη δύσκολη κρίση βρήκε την ψυχραιμία και τον τρόπο να την αντιμετωπίσει και αν αυτός ο τρόπος ήταν να απενεργοποιήσει για λίγο καιρό τα σχόλια στα social media, καλά έκανε.

Η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού υπάρχει πολλή τοξικότητα και πολλή χυδαιότητα και μπορεί κάποιοι να θέλουν να σου πουν κάτι για να σε νουθετήσουν και υπάρχουν και πάρα πολλοί που απλά θέλουν να σε βρίσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο απλά και μόνο γιατί έτσι περνούν την ώρα τους ευχάριστα. Χάνεται το νόημα.

Υπάρχει ένα θέμα. Εγώ επειδή έχει τύχει και το έχω βιώσει σε δύο φάσεις της ζωής μου. Όταν βάλλεσαι από έναν όχλο και από ένα κύμα μεγάλο και οι περισσότεροι από αυτούς - οι 7 στους 10 - μπαίνουν στο κύμα της χυδαιότητας χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί. Φτάνεις στο σημείο να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Στο συγκεκριμένο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.