Δανάη Μπάρκα: Η απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή - «Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι ...»

Η εξομολόγηση περί απόκτησης παιδιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Η απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή - «Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι ...»

Μια απρόσμενη εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δαναή στο MEGA, σήμερα Δευτέρα 8/4. Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στην Δέσποινα Βανδή για το γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και η Παναγιώτα Βλαντή που είπε πως στην οικογένεια της ήταν η γεροντοκόρη.

Σχολιάζοντας λοιπόν τα θέματα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια ανέφερε πως όλοι στην οικογένεια της έχουν αποκτήσει παιδιά εκτός από την ίδια, ενώ τόσο η μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου όσο και η γιαγιά της έγιναν μαμάδες πολύ μικρές.

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για την προσωπική της ζωή

«Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι το οποίο δεν το περιμένεις και μπορεί να αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Πολλοί αλλάζουμε πράγματα ανά περιόδους», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Η γιαγιά μου γέννησε στα 15, η θεία μου στα 16, η μαμά μου στα 20! Και όλες μου οι ξαδέρφες μέχρι τα 26-27 είχαν όλες τα παιδιά τους. Είμαι το 10 το καλό! Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια. Σε σχέση με την οικογένεια είμαι η γιαγιά των ανιψιών μου. Η γιαγιά μού λέει "Δανάη, τι γίνεται;". Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, από όλη την οικογένεια. Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει που δεν έχω βιαστεί και περιμένω να έρθει όταν αισθάνομαι οκ» συμπλήρωσε λίγο αργότερα.

Η απάντηση της Μπάρκα στα «καρφιά» της Καινούργιου για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην οποία αναφερόταν εναντίον της Δανάης Μπάρκα για το παθιασμένο φιλί της με τον (πρώην σύντροφο της Super Κατερίνας) Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια άφησε αιχμές και για τη Βίκυ Σταυροπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια βασική αρχή δεν αγγίζει άνδρα φίλης σου και εγώ το σέβομαι. Από εκεί και πέρα αλλιώς μεγαλώνει κάποιος άλλος

Η Δανάη Μπάρκα δεν απάντησε μέσα από την εκπομπή της στα όσα ειπώθηκαν, ωστόσο φαίνεται πως περίμενε να βρει τα κατάλληλα λόγια. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στα όσα ειπώθηκαν για τον τρόπο που τη μεγάλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου και φυσικά υπερασπίστηκε τη μητέρα της.

Πριν από λίγη ώρα η Δανάη Μπάρκα έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ένα μακροσκελές μήνυμα για τη Βίκυ Σταυροπούλου.

{στην έκθεση της Yoko Ono στο Λονδίνο σε ένα δωμάτιο γράφεις κάτι για την μαμά σου}

Πόσο ωραίο θα ήταν να λέμε στην μαμά μας πιο συχνά αυτά που αισθανόμαστε;

Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαμε έστω και για 1 μέρα να μπούμε στο μυαλό τους και να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε σκέψη αρνητική ή αμφιβολίας ή ανασφάλειας που μπορεί να κατακλύζει το μυαλό τους;

Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαμε έτσι απλά να τις ανταμείψουμε για όσα κάνουν για εμάς;
———
Μαμά, τι ωραία λέξη.

Μαμά μου, πόσο χαίρομαι που είσαι εσύ μαμά μου. Που χρησιμοποιώ αυτή την λέξη για να αποκαλώ έτσι εσένα.

Εσένα που είσαι ένα φως για όλους και που η αγκαλιά σου είναι γιατρικό για γνωστούς κι αγνώστους.

Εσένα, μαμά μου, που με έμαθες να παλεύω, να δίνω με όλη μου την ψυχή, να γεύομαι κάθε μέρα της ζωής μου, να είμαι ειλικρινής, να αγαπάω τους ανθρώπους μου, να φροντίζω ,να γελάω δυνατά, να μην σταματάω σε κάθε σκυλί που γαβγίζει να πετάξω πέτρες γιατί θα χάσω το μονοπάτι για τον στόχο μου, να κλαίω στα δύσκολα για να ξεσπάω, να αγκαλιάζω σφιχτά εκείνους που με αγαπούν, να βλέπω τα λάθη μου, να θυμάμαι με τι τρόπο μεγάλωσα, να κάνω τρέλες και να γελάω δυνατά, να μην ξεχνάω την βάση μου, να σέβομαι, να μην πατάω επί πτωμάτων για να καταφέρω αυτά που ονειρεύομαι, να μην λέω ψέματα για να δημιουργώ διαφορετικές εικόνες.

Εσύ, που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να μου παρέχεις ό,τι ονειρευόσουν. Μαμά μου, σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ.

Είχα καιρό να στο πω δημόσια, αλλά βρήκα σήμερα μια ωραία αφορμή σ' αυτή την έκθεση.

Μακάρι να μπορούσα να γεμίσω τον τοίχο με «σ' αγαπώ» για σένα.

Εύχομαι να σου μοιάσω αν γίνω ποτέ κι εγώ μαμά.

Μανούλες, ως παιδί σάς λέω πως είστε υπέροχες κι αυτό που κάνετε είναι τόσο δύσκολο!

Μην έχετε τύψεις ποτέ.. Απλά να είστε ο εαυτός σας και να αγαπάτε βαθιά τα παιδιά σας κι εσάς.

Κανείς δεν μπορεί να μπει στη θέση σας. Χαμογελάστε και να θυμάστε ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό σας, γι' αυτό μην αυτομαστιγώνεστε ότι κι αν ακούτε.

(Σ' αυτά τα υπέροχα σημειώματα είδα τόσα ωραία λόγια για μαμάδες, και κάποια έλεγαν πως δεν πρόλαβαν καν να τα πουν. Γι' αυτό ας μην χάνουμε χρόνο, ας δείξουμε την αγάπη μας)