Κατερίνα Διδασκάλου: «Είναι τουλάχιστον θρήνος...» - ''Γροθιά στο μαχαίρι'' οι δηλώσεις της για την υπόθεση με τον γνωστό σκηνοθέτη

«Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Διδασκάλου: «Είναι τουλάχιστον θρήνος...» - ''Γροθιά στο μαχαίρι'' οι δηλώσεις της για την υπόθεση με τον γνωστό σκηνοθέτη

Η Κατερίνα Διδαασκάλου παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 9/4 με την ηθοποιό να αναφέρεται στη δίκη με τον γνωστό σκηνοθέτη, στην οποία είναι μάρτυρας.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 8/4 η ηθοποιός βρέθηκε στο μικτό ορκωτό δικαστήριο (δείτε εδώ όσα είπε στις κάμερες η καταγγέλλουσα) συνεχίζοντας την κατάθεση της σχετικά με την υπόθεση.

Στις νέες της δηλώσεις η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε στην απόφαση της να μιλήσει για την υπόθεση τονίζοντας για μια ακόμη φορά, πως όποιος καταγγέλλει θα πρέπει να μιλάει εκεί που πρέπει και όχι κατά τη γνώμη της στα μέσα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Διδασκάλου για την δίκη γνωστού σκηνοθέτη

«Το να είναι το θέμα της κακοποίησης όλο και πιο επίκαιρο είναι τουλάχιστον θρήνος. Τα πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει και πουθενά αλλού. Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης», είπε η Κατερίνα Διδαασκάλου.

Η πρώτη δήλωσή της μετά τη σοκαριστική κατάθεση

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι αυτά πρέπει να λέγονται εκεί που πρέπει και όχι στις εφημερίδες και στα social media. Ό,τι συμβαίνει, αυτό έχω να πω. Αφήστε το, δεν έχω σχόλιο για αυτό, πως δηλαδή το κράτησα τόσα χρόνια μέσα του. Αφήστε το σας παρακαλώ», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου στο Πρωινό τη Δευτέρα 8/4.