Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: Ξενοίκιασαν το σπίτι που έμεναν μετά τον χωρισμό τους

Οι αποκαλύψεις στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: Ξενοίκιασαν το σπίτι που έμεναν μετά τον χωρισμό τους

Σαν "βόμβα" έπεσε ο χωρισμός της Μαρίας Αντωνα από τον Άρη Σοϊλέδη έπειτα από περίπου 7 χρόνια κοινής πορείας και συμβίωσης. Το ζευγάρι μπορεί να πήγαινε για γάμο και για δικούς του λόγους εδώ και δυο χρόνια να έπαιρνε αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο, τελικά ήρθε ο χωρισμός.

Το γεγονός μάλιστα, επιβεβαίωσε ο Κώστα Φραγκολιάς που κανονικά θα ήταν ο κουμπάρος, αποκαλύπτοντας πως η Μαρία έχει φύγει εδώ και λίγες ημέρες από το σπίτι που συζούσαν.

Τι συμβαίνει με το σπίτι που έμεναν Αντωνά - Σοϊλέδης

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, το ζευγάρι ξενοίκιασε το εντυπωσιακό σπίτι που έμενε - δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του - ωστόσο η είδηση αυτή ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όλη η αλήθεια για τον πικρό χωρισμό τους

Εμείς αυτόν τον γάμο τον περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια, όπως τουλάχιστον μας έλεγαν και εκείνοι που συνεχώς τον προετοίμαζαν... Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που χωρίζουν, είναι η δεύτερη(;;;;) – μπορεί και η τρίτη και η τέταρτη - που η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης βάζουν τίτλους τέλους στην σχέση τους που κρατάει συνολικά 7 χρόνια, όμως με πολλούς, στο μεσοδιάστημα, χωρισμούς και επιστροφές...

Μια παροιμία λέει ότι “όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολάει”, το ζευγάρι όμως καθώς φαίνεται δεν της έδωσε την πρέπουσα σημασία, γιατί παρά τους καβγάδες και τα προβλήματα που υπήρχαν, εκείνοι τα προσπέρασαν πολλάκις και θεώρησαν κάθε φορά που ξαναβρισκόντουσαν ότι όλα πάνε καλά ανάμεσά τους. Να όμως που διαψεύστηκαν. Η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος, μάζεψε τα πράγματά της από την κοινή τους στέγη στην Γλυφάδα (δείτε εδώ βίντεο από το σπίτι που του παραχώρησε) και βρήκε καταφύγιο σε μια επιστήθια φίλη της...

Βέβαια, πάει και πολύς καιρός, πριν ακόμα η Μαρία Αντωνά αποφασίσει να πάει στο Survivor, που είχε δώσει μια συνέντευξη στο Youweekly.gr και μιλούσε για τον επικείμενο γάμο τους που είχε ακυρωθεί αρκετές φορές, από την ημέρα που είχε γίνει η πρόταση... Μάλιστα στην ερώτηση τότε που της είχαμε κάνει για το πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες να αναβάλλεις τον γάμο σου με τον Άρη, εκείνη είχε απαντήσει:

«Πέρυσι τέλη Αυγούστου προς Σεπτέμβριο που κάναμε μετακόμιση και προέκυψε θέμα υγείας στην οικογένεια του Άρη και μας έκανε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας» (δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της, είχε μιλήσει και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού...) Τότε ακόμα όμως το ζευγάρι ορκιζόταν αιώνια αγάπη και έκαναν μαζί σχέδια, ενώ προγραμμάτιζαν για το επόμενο καλοκαίρι να μεταφέρουν τον πολυαναμενόμενο γάμο, που είχαν αναθέσει ήδη, σε μια διοργανώτρια και σκεφτόντουσαν να κάνουν ένα πάρτι, που όπως έλεγε τότε η Μαρία Αντωνά χαρούμενη “θα είστε καλεσμένοι όλοι”.

Ο Κώστας Φραγκολιάς που είχε γίνει κολλητός φίλος της Μαρίας Αντωνά από τον καιρό που συνεργάζονταν στο “Happy day” και η σύντροφός του Δώρα Πατσιώτη θα ήταν οι κουμπάροι της, όπως και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, επίσης επιστήθια φίλη αρχικά της Μαρίας, που έγινε αργότερα και του Άρη.

Είχε προηγηθεί βέβαια, ακόμα μια ακύρωση του προγραμματισμένου γάμου τους – το καλοκαίρι της προηγούμενης χρονιάς – που για ακόμα μια φορά, το ζευγάρι δεν είχε προλάβει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Μαρίας Αντωνά, με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, οπότε είχαν προτιμήσει για να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις να τον αναβάλλουν.

Η σχέση του ζευγαριού μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια, δεν ήταν ποτέ ήρεμη και χωρίς εντάσεις. Πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον λένε ότι «η Μαρία είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι και έμενε σε φίλες της μετά από έναν έντονο καβγά όμως η αγάπη της για τον Άρη πάντα νικούσε». Οι υποχωρήσεις πότε του ενός και πότε του άλλου έφερναν ξανά την ισορροπία στην σχέση και συνέχιζαν στην καθημερινότητα. Οι εντάσεις και οι σκηνές ζήλειας, είτε από την πλευρά του ενός, είτε του άλλου όμως, δεν έλειπαν ανάμεσά τους. Άλλωστε όπως λέει και η παροιμία “αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα”.

«Όταν φταίω εγώ για κάτι αμέσως ζητάω συγνώμη. Τις περισσότερες φορές, ζητάω στον Άρη, που μπορεί να του έχω μιλήσει λίγο απότομα, ή να μην έχω προλάβει να του δώσω ένα φιλί φεύγοντας από το σπίτι και εκείνος αρκετές φορές για αυτό μου κάνει μούτρα. Του στέλνω μήνυμα κατά την διάρκεια της ημέρας και του λέω “αγάπη μου συγνώμη, μόλις έρθω φιλί» είχε πει η Μαρία Αντωνά στο Youweekly.gr.

Η συμμετοχή της ραδιοφωνικής παραγωγού στο Survivor τους απομάκρυνε χιλιομετρικά, όμως ψυχικά τους έδεσε ακόμα περισσότερο. Τις περισσότερες νίκες της εκείνη της “χρέωνε” στον έρωτά της και τις αφιέρωνε στον Άρη και στην αγάπη τους... Και ενώ αμέσως μετά την επιστροφή της, όλα ήταν - φαινομενικά τουλάχιστον - μέλι γάλα και το ζευγάρι για τρίτη φορά οργάνωνε τον γάμο του, ήρθε ο χωρισμός, τα follow έγιναν unfollow μεταξύ τους και τέλος η μετακόμιση της Μαρίας που έχει, όπως μας μεταφέρουν, κλειστεί στον εαυτό της και επιθυμεί να περάσει μερικές μοναχικές στιγμές.

Το ζευγάρι παλαιότερα είχε παραδεχτεί ότι μέσα στα χρόνια, η σχέση τους έχει περάσει πολλές φορές πολύ δύσκολα, αλλά παρά τις δυσκολίες έχει αντέξει γιατί τα θεμέλιά της είναι γερά...Ο Άρης Σοϊλέδης έλεγε μάλιστα ότι είχε μιλήσει με την τύχη του που είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο σαν την Μαρία στην εκπομπή “Over play” στο You tube και παραδεχόταν μεταξύ άλλων:

«Δεν περάσαμε καθόλου εύκολα, στην αρχή ζούσαμε χώρια. Την ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για μένα». Σε ερώτηση για τον γάμο του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε απαντήσει χωρίς παραπάνω εξηγήσεις: «Αυτός ο γάμος έχει γίνει σήριαλ. Και πότε παντρεύεστε και γιατί δεν παντρευτήκατε; Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε. Δεν έχουν να κάνουν με μένα και την Μαρία άμεσα. Έχει να κάνει με άλλα πράγματα»

Ήταν Φεβρουάριος του 2021 σε ένα σκηνικό που θύμιζε φωτορομάντζο από Χολυγουντιανές ταινίες. Ο Άρης Σοιλέδης που αγωνιζόταν τότε για την Στεάουα Βουκουρεστίου, της είχε κάνει πρόταση γάμου πάνω σε ένα σκάφος γεμάτο με ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς, με σαμπάνιες και με μουσικούς που έπαιζαν ερωτικά τραγούδια.

Το σκηνικό αυτό σήμερα, ανήκει στο παρελθόν και τίποτα ανάμεσά τους δεν θυμίζει πια εκείνη την ρομαντζάδα και τον έρωτα που ξεχείλιζε... Τα 7 χρόνια φαγούρας αποδείχτηκαν πολύ σκληρά για να κρατήσει η σχέση του Σοιλέδη – Αντωνά και οι αναβολές του γάμου τους “προμήνυαν” εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά... Συνήθως λένε ότι ο άμεσα ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος...