Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι τους...»

Επιβεβαίωσε την κρίση στη σχέση τους και το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι τους...»

Όπως ήταν λογικό, το Happy Day του ALPHA ασχολήθηκε με τις φήμες που βγήκαν και θέλουν την Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη να χώρισαν, έχοντας διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ τους στο Instagram. Ο Κώστας Φραγκολιάς μάλιστα, επιβεβαίωσε τα όσα έχουν γραφτεί.

Να σημειώσουμε πως κανονικά θα ήταν ο κουμπάρος στο γάμο τους, αφού το ζευγάρι κανόνιζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Δυο χρόνια περίπου μιλούσαν στις εκπομπές και έλεγαν πως θα παντρευτούν, ωστόσο ο γάμος αυτός πάντα έπαιρνε αναβολή. Πλέον, όπως φαίνεται ακυρώθηκε επ'αόριστον.

Η αποκάλυψη του Φραγκολιά για το χωρισμό Αντωνά -Σοϊλέδη

Ο Κώστας Φραγκολιάς λοιπόν, είπε στο πλατό του Happy Day σήμερα Τρίτη 9/4: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινή. Έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι, δεν μένουν μαζί. Έχει φύγει από το σπίτι με δική της πρόθεση, όχι ότι της το είπε ο Άρης. Ο χωρισμός ήρθε με χαμηλούς τόνους. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι. Εγώ λέω τι έχω μιλήσει με τον Άρη και την Μαρία».

«Εγώ θέλω το καλύτερο για τον καθένα. Να είναι καλά. Τώρα είναι μαζί είναι χώρια, δικαίωμα τους», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Αυτό είναι το σπίτι στα Νότια Προάστια που άφησε στον Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό τους (Βίντεο)

Τι έλεγε η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη στην τελευταία της συνέντευξη

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για το γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA την Παρασκευή 29/3. Όπως είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο γάμος ήταν υπό συζήτηση όμως δεν θα ήθελε να αναφέρει ημερομηνία κλπ, καθώς δεν θέλει να γίνει γραφική.

«Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε. Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί» είχε πει μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε το πρόβλημα που της δημιούργησε το Survivor σε μια περίεργη περιοχή της.