Ελένη Μενεγάκη: Με ιδιαίτερο χτένισμα και κομψό μακιγιάζ - Σπάνια νυχτοπερπατήματα για την παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας 8/4

Έκανε τη διαφορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 8/4 η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη διαφορά, αφού όπως γνωστοποίησε με μία ανάρτησή της στο instagram δεν έμεινε στο σπίτι της, αλλά έκανε νυχτοπερπατήματα χωρίς βέβαια να μας αποκαλύπτει την τοποθεσία.

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει αρκετές φορές στις εκπομπές της, πως τα τελευταία χρόνια προτιμάει να περνάει χρόνο στο σπίτι της με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας ξεκίνησε διαφορετικά για την αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία επέλεξε μαύρο σύνολο και ροζ κραγιόν την έξοδο της (δείτε την εδώ ξαπλωμένη στην άμμο με λευκό μαγιό).

Η σπάνια βραδινή έξοδος της Ελένης Μενεγάκη

«Δευτέρα βράδυ», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Το εσωτερικό του σπιτιού της που περνάει πολύ χρόνο

Σε φάση εξωστρέφειας συνεχίζει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη, καθώς πέρα από τα στιγμιότυπα στο πλατό της εκπομπής της, και έξω από τα στούντιο του MEGA, πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όλο και περισσότερες στιγμές από την καθημερινότητά της. Το ίδιο έκανε το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου, όταν μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της και τον τρόπο που χαλαρώνει μόνη της.

Δεν χρειάζονται πολλά για την παρουσιάστρια του MEGA, που νιώθει γεμάτη άλλωστε έχοντας δεκαετίες στον χώρο της τηλεόρασης, και σε προσωπικό επίπεδο μία ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Λίγο πριν επιστρέψει ξανά τα επαγγελματικά της καθήκοντα, πόζαρε μόνη της, στον καναπέ του σπιτιού της και «χωρίς χρώμα», όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια.

Πριν από λίγη ώρα η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στο Instagram. Πλέον ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι, όταν και θα βρεθεί στην Άνδρο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Χωρίς χρώμα #eleni», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη: