Δημήτρης Κόκοτας: «Οι γιατροί τον προσέχουν! Βαδίζουμε όλο...» - Τι λέει η αδερφή του, Έλλη, για την υγεία του

Η απάντηση μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας: «Οι γιατροί τον προσέχουν! Βαδίζουμε όλο...» - Τι λέει η αδερφή του, Έλλη, για την υγεία του

Οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα τρέχουν ραγδαία, με την οικογένεια του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και να προσεύχεται για το καλύτερο. Ωστόσο, κάποιες αναρτήσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κατάστασή του, έφεραν την αντίδραση των αγαπημένων του προσώπων.

Αρχικά στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η μάνατζερ και φίλη του Σάντρα Βουτσά ενώ στην συνέχεια έκανε δηλώσεις η αδερφή του Έλλη.

Τι είπε η αδερφή του Δημήτρη Βουτσά για την κατάσταση του

«Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Προχωράνε όλα, είμαστε σε καλό δρόμο. Οι γιατροί τον προσέχουν. Βαδίζουμε όλο και καλύτερα, κάθε μέρα και καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκοτα.

Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA σήμερα Τρίτη 9/4 και μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς για 11 ημέρες.

Όπως ανέφερε, έχουν γίνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης του και δεν αναμένεται σύντομα να γίνει τρίτη. Ωστόσο, οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για τους ασθενείς που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση και έπειτα οι γιατροί προβαίνουν στο επόμενο στάδιο.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τηλεφωνήματα και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι' αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά - σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης.

Προς το παρόν δεν θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση. Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός γι' αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όρια διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες», είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - (δείτε εδώ πως ξεκίνησαν όλα με την υγεία του).