Άγγελος Πυριόχος για Άντζελα Δημητρίου: «Άνοιξε την πόρτα και μου εκσφενδόνισε μια καρέκλα!»

Το απίστευτο περιστατοκό που περιέγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγγελος Πυριόχος για Άντζελα Δημητρίου: «Άνοιξε την πόρτα και μου εκσφενδόνισε μια καρέκλα!»

Ο Άγγελος Πυριόχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, όπου μίλησε για τη ζωή του σήμερα στην Ζάκυνθο όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με την Άντζελα Δημητρίου όταν βρισκόταν στον ΑΝΤ1.

«Τώρα έχω την παράσταση με την Ελένη Γερασιμίδου. Ήρθα στην Αθήνα μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα κι την επόμενα της πρεμιέρας έφυγα», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη του ο δημοσιογράφος.

«Δεν θα έκαναν ποτέ χιούμορ με τις γυναίκες, δεν θα μπορούσα να πω για μια γυναίκα ότι είναι άσχημη η μεγάλη σε ηλικία», είπε στην συνέχεια με αφορμή μια ερώτηση που δέχτηκε.

«Για ένα πράγμα που στενοχωρήθηκα, γιατί δεν το χειρίστηκα καλά, ήταν όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε παίξει στο σήριαλ "Έχω ένα μυστικό" που έκανε Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την είχα δει πολλές φορές στο θέατρο, την θεωρούσα και την θεωρώ καλή, τραγουδάει εκπληκτικά και είναι καλή ηθοποιός, στον ρόλο όμως της Αλίκης δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν μου άρεσε και το σίριαλ. Θεωρώ ότι ήμουν λίγο περισσότερο επιθετικός, το κουβαλάω αυτό», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: «Είχα βγάλει όγκους, έκανα θεραπεία σαν καρκινοπαθής» - Τι αποκάλυψε ο Άγγελος Πυριόχος για το πρόβλημα της υγείας του

Η αποκάλυψη του Άγγελου Πυριόχου για την Άντζελα Δημητρίου

Στο τέλος περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε στο παρελθόν με την Άντζελα Δημητρίου, λέγοντας: «Κάνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εκπομπή στον ΑΝΤ1 μετά από εμένα και έχει καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου και εγώ δεν το ξέρω. Κάτι είχε βγάλει τότε, κάποιο δίσκο και εμένα ήταν βούτυρο στο ψωμί μου η Άντζελα. Κάθε φορά που ήθελα να κάνω χαβαλέ ξεκινούσα με αυτούς. Για τα τραγούδια και αυτά. Κάτι είχε πει τότε με τα είδη υγιεινής και έλεγα κάτι αηδίες και ανοίγει την πόρτα και βλέπω μία καρέκλα να εκσφενδονίζεται. Δεν έπεσε ποτέ πάνω μου αλλά κρατούσε έναν καφέ και χύθηκε όλος πάνω της. Στενοχωρήθηκα, εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να έχεις φρένο σε κάποια πράγματα».