Άντζελα Δημητρίου: Ποιες είναι οι σχέσεις με την κόρη της - Θα πάει τελικά στη βάφτιση της εγγονής της;

Τι συμβαίνει με το όνομα της μικρής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp - Instagram
ndp - Instagram

Την Τρίτη 9/4 ο Νίκος Δουλάμης παραχώρησε συνέντευξη στο Super Κατερίνα μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρης της, Όλγα Κιουρτσάκη ως στενός φίλος και συνεργάτης της τραγουδίστριας.

Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε ο Νίκος Δουλάμης μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του σχετικά με τη βάφτιση της κόρης της Όλγας Κιουρσάκη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό, πως η εγγονής της Άντζελας Δημητρίου θα βαφτιστεί Μιχαέλα - Αγγελική, παίρνοντας ουσιαστικά και το όνομα της γιαγιάς της. Μετά τη σχετικά πρόσφατη ρήξη στις σχέσεις Δημητρίου και Κιουρτσάκη υπάρχει μια αμφιβολία για το αν τελικά το όνομα θα είναι αυτό.

Από τη μεριά του ο Νίκος Δουλάμης τόνισε, πως καλό θα ήταν να τηρηθεί η συμφωνία. Όσο μάλιστα για το αν θα παρευρεθεί η Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της, ο ίδιος ανέφερε πως αυτό είναι το σωστό και πως κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί.

Δείτε επίσης: Όλγα Κιουρτσάκη: Η αντίδραση στη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στο Ενώπιος Ενωπίω - Η απόφαση για το όνομα της κόρης της

Οι αποκαλύψεις για το αν θα πάει η Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της

«Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια η Άντζελα και πρέπει να πάει, στο εγγονάκι θα πάει, αλίμονο. Να χαρεί το παιδάκι. Μην πάνε με γκρίνια σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι βαφτίσια, χαρά. Θα χρειάζεται χαμόγελο. Εγώ πιστεύω, ότι η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πηγαίνουν, εγώ αυτό πιστεύω.

Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα, να την πάρω τηλέφωνο με τον Φώτη και να τους πω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Να δώσουν το ονοματάκι και να είναι ευχαριστημένοι όλοι και η Άντζελα που έχει δώσει την ψυχή της», είπε ο Νίκος Δουλάμης.