Όλγα Κιουρτσάκη: Η αντίδραση στη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στο Ενώπιος Ενωπίω - Η απόφαση για το όνομα της κόρης της

Πότε θα γίνει η βάφτιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Άντζελα Δημητρίου πριν από μερικές ημέρες παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω. Ένα από τα θέματα για τα οποία μίλησε έχει να κάνει με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, λοιπόν, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, προβλήθηκε η αντίδραση της δεύτερης στην εξομολόγηση αυτή (δείτε την εδώ), σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το στενό της περιβάλλον. Ακολούθησαν, μάλιστα, και αποκαλύψεις σχετικά με την εγγονή της τραγουδίστριας και την βάπτισή του.

Η αντίδραση της Όλγας Κιουρτσάκη στη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στο Ενώπιος Ενωπίω

«Η στάση της Όλγας και του Φώτη είναι η ίδια, όπως όλη αυτή την περίοδο. Η σιωπή είναι χρυσός για εκείνους. Οι σχέσεις μεταξύ της Άντζελας και τη κόρης της έχουν "παγώσει" κι έχουν πάντα την αμοιβαία αγάπη. Αυτή η αγάπη, θα αποδειχθεί και με την αμετάκλητη απόφαση του ζευγαριού να δώσουν στο παιδί τους, το όνομα της γιαγιάς του.

Ο Φώτης και η Όλγα παρακολούθησαν τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στον κ. Χατζηνικολάου και δεν έχουν να σχολιάσουν κάτι συγκεκριμένο. Σέβονται τα λεγόμενα της Άντζελας, τη σχέση τους και θεωρούν πως ό,τι έχει συμβεί μεταξύ τους θα είναι σύντομα στο παρελθόν».

Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης της

Η Νάνσυ Παραδεισανού, στη συνέχεια, ανέφερε πως η μπέμπα πρόκειται να πάρει το όνομα Αγγελική - Μιχαέλα, όπως η γιαγιά της και η βάφτισή της θα γίνει μετά τον Μάιο, όπου ο καιρός θα έχει ζεστάνει, θα έχει περάσει και κάποιος καιρός από την κηδεία της γιαγιάς της Όλγας Κιουρτσάκη, ενώ οι νονοί θα είναι τρεις φίλοι της ίδιας και του συζύγου της, Φώτη Λώση..

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου - Αυτός είναι ο πατέρας του γιου της, Βαγγέλη