Διονυσία Κούκιου: «Σε όποιον αρέσει» - Αποκάλυψε τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς, τα σχόλια για τις πλαστικές και η απάντηση στους haters

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Διονυσία Κούκιου: «Σε όποιον αρέσει» - Αποκάλυψε τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Η Διονυσία Κούκιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα στο MEGA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νίκη της στα καλλιστεία ομορφιάς το 2008, αλλά και σε όσους λένε πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η ίδια βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, ύστερα από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, χάρη στη συμμετοχή της στον 6ο κύκλο του My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Η απάντηση της Διονυσίας Κούκιου για τις πλαστικές και τα καλλιστεία

«Έχω κάνει αλλαγή στην εξωτερική μου εμφάνιση. Τα χείλη μου καλέ, έτσι ήταν; Ήθελα να μεγαλώσω τα χείλη μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει...αυτό είναι» είπε η Διονυσία Κούκιου απαντώντας στα τοξικά σχόλια που έχει δεχθεί.

Όσον αφορά τη νίκη της στα καλλιστεία ομορφιάς το 2008, η ίδια αποκάλυψε πως ναι μεν «εξαργύρωσε» τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, ωστόσο αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα έκανε τα πράγματα διαφορετικά.

«Όταν στέφτηκα Star Ελλάς στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει, γιατί εγώ δεν είχα ποτέ το ψώνιο να γίνω διάσημη. Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη την ώρα, είναι ότι… πεινούσα τρομερά. Η ζωή μου άλλαξε από την επόμενη μέρα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτή τη δημοσιότητα. Δεν το ονειρευόμουν όλο αυτό. Δεν έγραφαν το όνομά μου σωστά - ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κούκιου με λένε, όχι Κουκίου. Φυσικά ξαργύρωσα τον τίτλο της Star Ελλάς, απλά εγώ δεν το διαχειρίστηκα σωστά. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω - όχι μόνο σε αυτό το κομμάτι - θα τα έκανα όλα αλλιώς» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μιλώντας στο You Weekly και την Τζώρτζια Συρίχα (δες εδώ όλη την συνέντευξη), η Διονυσία Κούκιου είχε αναφερθεί στα αίτια που την έκαναν να λείπει καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας λέγοντας: «Όταν είδα ότι δεν υπάρχει modeling στην Ελλάδα, για ένα διάστημα αποχώρησα συνειδητά. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα δεχτεί πρόταση να πάω στο «Survivor» ωστόσο αρνήθηκα, γιατί δεν ήξερα εάν θα αντέξω. Θεώρησα πως το «My style rocks», μου ταίριαζε καλύτερα».