Κρίσιμη η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα - Το ιατρικό ανακοινωθέν του Γεννηματάς

Νέα εξέλιξη για την υγεία του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε ιατρικό ανακοινωθέν προχώρησε το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς την Τρίτη 9/4 μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα (δείτε εδώ τις οργισμένες δηλώσεις που έκανε νωρίτερα η Σάντρα Βουτσά).

Να θυμίσουμε, πως ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στη ΜΕΘ μετά από έμφραγμα και ανακοπή, που υπέστη όσο ήταν στο πλατό του Just the 2 of us κάνοντας πρόβες για το show.

Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Οι προσπάθειες των γιατρών να ''ξυπνήσουν'' τον τραγουδιστή απέτυχαν και στο σημείο αυτό αναμένονται να γνωστοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του Γ. Γεννηματάς.

Θυμίζουμε επίσης, πως μόλις εισήχθη ο Δημήτρης Κόκοτας στο Γ. Γεννηματάς - λίγο αργότερα είχε δημοσιευτεί το παρακάτω δελτίο τύπου: «Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Δημήτρης Κόκοτας - Ιατρικό ανακοινωθέν - Γεννηματάς

Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA νωρίτερα, Τρίτη 9/4 και μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τηλεφωνήματα και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι' αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά - σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης.

Προς το παρόν δεν θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση. Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός γι' αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όρια διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες», είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - (δείτε εδώ πως ξεκίνησαν όλα με την υγεία του).