Γιώργος Σεϊταρίδης: Έχει γίνει μελισσοκόμος στο Πήλιο ο Περιστερόπουλος των Singles - Η νέα ζωή με τη σύζυγό του

«Η βοήθειά μου είναι η εκκλησία! Είχα αγάπη για την εκκλησία, αλλά απέχθεια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη από το Πήλιο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και μάλιστα μετακομίζοντας εκεί πήραν δραστικές αποφάσεις για τον τρόπο ζωής τους (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η συνέντευξη του γνωστού Περιστερόπουλου από τους Singles προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 9/4 με τον ηθοποιό να εξηγεί, πως πήρε την απόφαση να αφήσει την Αθήνα, πως βιοπορίζεται στο Πήλιο και τέλος αν έχει βλέψεις να επιστρέψει θεατρικά.

Η νέα ζωή του Γιώργου Σεϊταρίδη με τη σύζυγό του στο Πήλιο

«Ήμουν γέννημα θρέμμα παιδί της πόλης, Πειραιώτης. Μου τη βάρεσε στο κεφάλι, τα παράτησα και ανέβηκα εδώ. Αλλάζει το μέσα σου. Τα είχα όλα αυτά που προστάζει να έχει η σημερινή κοινωνία ένας άνθρωπος γύρω στα 30, είχα λεφτά, είχα μια αναγνωρισιμότητα, αλλά κάτι έλειπε στο μέρος της καρδιάς. Το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση, να αξιολογήσω αυτό που ζητάει το μέσα μου, αυτό που καταλαβαίνει ο εγκέφαλος μου. Δεν παίρνεις την απόφαση και φεύγεις. Παλεύεις με φόβους, με τους δαίμονες, με την αλλαγή.

Ήμουν παιδί της πόλης και είπα τι θα κάνω στο βουνό; Έχω κερδίσει την ησυχία μου και την ηρεμία μου, αυτά δεν είναι λίγα. Μια ωραία ζωή με τη σύζυγό μου και εκείνη ήταν παιδί της πόλης και το άφησε. Ουσιαστικά εδώ γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει αυτήν την ευλογιά να είμαι μαζί της. Για μένα η Όλγα είναι η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι κάποια πράγματα που δε μπορούν να μπουν σε λόγια. Είναι η γυναίκα μου.

Πνευματικά, η βοήθειά μου είναι η εκκλησία. Είχα αγάπη για την εκκλησία, αλλά απέχθεια για τους παππάδες. Κάποια στιγμή βρέθηκα με έναν γέροντα στο Άγιον Όρος και του έλεγα για τους παππάδες, ό,τι λένε όλοι και μου απάντησε εσένα τι σε νοιάζει; Μου είπε να προσεύχεσαι, να εξομολογείσαι και να κοινωνάς.

Ξεκίνησα να το κάνω και άλλαξε η ζωή μου. Συνειδητοποίησα τα χάλια μου, συνειδητοποίησα τον εγωισμό μου, συνειδητοποίησα την περηφάνεια μου, που είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να είμαι, αν μη τι άλλο, ήρεμος και ήσυχος. Όλοι ξέρουμε πού είμαστε εγωιστές, πού έχουμε έπαρση, πού είμαστε περήφανοι, αυτό πιστεύω. Κατανόησα δεν φταις εσύ, που έχω νεύρα, εγώ φταίω που εκνευρίζομαι μαζί σου.

Έχει ξαναέρθει η ανάγκη για το θέατρο, πριν από δύο χρόνια το παλεύω με την απόφαση. Θέλω να ξαναπροσπαθήσω να πράξω θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση. Είναι στα ''σχέδια'' και αυτή τη στιγμή κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβρη θα είμαι στην Αθήνα για μια παράσταση, συζητιέται, προετοιμάζεται, προχωράει. Δεν έχω αγωνία, αλλά σιγουρά θα είναι αλλιώς γιατί είμαι εγώ αλλιώς», είπε ο Γιώργος Σεϊταρίδης.