Ελένη Μενεγάκη: «Μου πήρε δύο με τρία χρόνια για να μου περάσει! Ήταν βάσανο» - Το πρόβλημα που κρατούσε κρυφό

Το αποκάλυψε πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Μου πήρε δύο με τρία χρόνια για να μου περάσει! Ήταν βάσανο» - Το πρόβλημα που κρατούσε κρυφό

Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, κάλεσε να μιλήσει την καθηγήτρια δερματολογίας και αφροδισιολογίας της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μπέττυ Λαζαρίδου, σχετικά με τις φωτοδερματοπάθειες.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συζήτησης θέλησε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε για αρκετό καιρό, χωρίς να το έχει πει ποτέ δημόσια μέχρι τώρα. Κράτησε σχεδόν τρία χρόνια...

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε

«Μου πήρε δύο με τρία χρόνια για να μου περάσει! Εγώ το πάθαινα στο ντεκολτέ μου χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Είχα μία ευαισθησία και με το που με έπιανε ο ήλιος έβγαζα κάτι σπιθουράκια και είχα τρομερή φαγούρα και δεν μπορούσα να κάτσω καθόλου στον ήλιο, έπρεπε να καλύψω τελείως το ντεκολτέ μου…

Μου πήρε δύο με τρία χρόνια με το να βάζω πολύ υψηλού δείκτη αντηλιακό, έβαζα αντηλιακά προσώπου στο ντεκολτέ και να το κρύβω για να μου περάσει και τώρα να μπορώ να κάθομαι στον ήλιο. Βέβαια, πάντα βάζω πέντε κιλά αντηλιακό. Ήταν βάσανο!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με λευκό μαγιό από την παραλία στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Σπάνια νυχτοπερπατήματα για την παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας 8/4

Το βράδυ της Δευτέρας 8/4 η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη διαφορά, αφού όπως γνωστοποίησε με μία ανάρτησή της στο Instagram δεν έμεινε στο σπίτι της, αλλά έκανε νυχτοπερπατήματα χωρίς βέβαια να μας αποκαλύπτει την τοποθεσία.

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει αρκετές φορές στις εκπομπές της, πως τα τελευταία χρόνια προτιμάει να περνάει χρόνο στο σπίτι της με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας ξεκίνησε διαφορετικά για την αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία επέλεξε μαύρο σύνολο και ροζ κραγιόν την έξοδο της.

«Δευτέρα βράδυ», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.