Γιώργος Καραϊβάζ: «Να γύρναγα το κεφάλι μου, να σ' έβλεπα και να σου έλεγα...» - Ανατριχιάζει η σύζυγός του, Στάθα, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του

Η σπαρακτική ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ
Facebook / Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ

Σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε άγρια λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Δεν έχει περάσει ημέρα έκτοτε που η σύζυγός του, Στάθα, δεν τον σκέφτηκε και αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί και κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους για τον καλό της.

Προχώρησε, έτσι, σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία αμέσως συγκέντρωσε δεκάδες like και πλήθος κόσμου θέλησε να της δείξει την συμπαράστασή του αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση.

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

«Πριν τρία χρόνια τέτοια ώρα γυρνούσες γεμάτος χαρά στο σπίτι μας . Τώρα σιωπή μια βουβή θλίψη καλύπτει τις ζωές μας. Έξω ο ήλιος καεί εδώ όμως η ψύχρα σκεπάζει τη ψυχή μου. Μακάρι να ξυπνούσα από τον εφιάλτη και να άκουγα το περπάτημα σου έξω από την πόρτα μας να άκουγα τον ήχο του κλειδιού στη κλειδαριά, να γύρναγα το κεφάλι μου και να σ έβλεπα και να σου έλεγα ήρθες Γιωργούκο μου πως πέρασες Ε τα ίδια εσύ νανάκι μου ? Αντί αυτού ετοιμάζομαι να πάω στο σημείο να κάνουμε την επιμνημόσυνη δέηση των τριών χρόνων της απώλειας σου Να είσαι στο φως να πετάς ελεύθερος να μας προστατεύεις. Σ’ αγαπώ», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Πήρα ψυχολόγο της αστυνομίας! Ανέβηκα στο σπίτι, μου άνοιξε και...» - Πως ανακοίνωσε ο Καλλιακμάνης στην γυναίκα του Καραϊβάζ την δολοφονία του

Πριν τρία χρόνια τέτοια ώρα γυρνούσες γεμάτος χαρά στο σπιτι μας . Τώρα σιωπή μια βουβή θλίψη καλύπτει τις ζωές μας. Έξω...

Posted by Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ on Tuesday, April 9, 2024

Τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν

Η Στάθα Καραϊβάζ παρευρέθηκε την Παρασκευή 15/12/23 στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα με τη σύζυγό του Γιώργου Καραϊβάζ να μιλάει με αγάπη και φανερό πόνο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου άντρα της έξω από το σπίτι τους.

Ανάμεσα στα όσα συγκλονιστικά εξομολογήθηκε η χήρα του Γιώργο Καραϊβάζ ήταν τα λόγια, που αντάλλαξε με τον αγαπημένο της την ημέρα της στυγερής δολοφονίας του καθώς είχαν μιλήσει τηλεφωνικά 25 λεπτά πριν το έγκλημα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη μυθική περιουσία του 40χρονου κατηγορούμενου).

«Το μόνο, που δε μπορώ να πω είναι αυτό που λένε κάποιοι, ότι δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ' αγαπώ! Ήξερε το πόσο τον αγαπάω. Η τελευταία φορά που του είπα σ' αγαπώ ήταν 25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν. Όταν πήγαινε να φύγει από το στούντιο, με πήρε τηλέφωνο - έπρεπε να είμαστε σε έναν γιατρό με το παιδί μας, είχε συμβεί κάτι δεν ήμασταν στον γιατρό - και μου λέει πως σας βρίσκω Νανάκι μου; Και λέω είμαστε στο σπίτι.

«Α ωραία μου λέει, πεινάω. Έχουμε κάτι για φαγάκι;», «Ναι του λέω» και μου απαντάει: «Εντάξει αγαπάκι μου τα λέμε σε λίγο στο σπίτι μας». Άργησε ένα τέταρτο. Ο Γιώργος έχω πει πολλές φορές - ήταν συνεπής και πίστεψα ότι λόγω Παρασκευής έχει σταματήσει σε ανθοπωλείο, ζαχαροπλαστείο να πάρει λουλούδια και γλυκά να φέρει σπίτι.

Αυτό το τέταρτο όμως ήταν νεκρός κάτω από το σπίτι μας. Να μην το ζήσετε ποτέ. Ήταν σαν να σου ξεριζώνουν τα σωθικά. Μιλάω μαζί του. Τον βλέπω στον ύπνο μου και όταν ξυπνάω είναι μια προσγείωση στην πραγματικότητα», είπε η Στάθα Καραϊβάζ.