Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα, έτσι; Τρομερή αγένεια!» - Έξαλλη μετά τη συμπεριφορά του στην Φωτεινή Πετρογιάννη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα, έτσι; Τρομερή αγένεια!» - Έξαλλη μετά τη συμπεριφορά του στην Φωτεινή Πετρογιάννη

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, θέλησαν να σχολιάσουν ένα στιγμιότυπο από το Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας, αφού καλωσόρισε το τηλεοπτικό του κοινό, απευθύνθηκε στην συνεργάτιδά του, Φωτεινή Πετρογιάννη, λέγοντάς της: «Φωτεινή μου λέει ο κόσμος έξω ότι είσαι το πιο αγέλαστο τηλεοπτικό πρόσωπο», με εκείνη να του απαντά: «Μπράβο Γιώργο, σε ευχαριστώ. Καλημέρα και σε σένα».

Οι συνεργάτες της, μάλιστα, προσπάθησαν να την υπερασπιστούν εκείνη τη στιγμή, επισημαίνοντας πως η επικαιρότητα την έχει επηρεάσει, ενώ ο παρουσιαστής συνέχισε τονίζοντας πως καλό θα ήταν να τη βλέπει να γελάει και λίγο, κάνοντας χιούμορ.

Τα αιχμηρά σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, λοιπόν, δυσαρεστήθηκε από αυτό που παρακολούθησε και σχολίασε: «Μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα, έτσι; Τρομερή αγένεια! Θα πω ότι σαφέστατα ο Γιώργος θέλει να βγάλει τον τίτλο. Τον έβγαλε! Έπαιζε χθες στα sites, σήμερα θα το σχολιάσουμε εμείς… Αυτό δεν το λες! Να προσβάλει έτσι την κοπέλα που κάθεται δίπλα;».

Δείτε επίσης: «Εσύ τσαντίζεσαι και επιτίθεσαι όλη την ώρα» - «Σου επιτέθηκα;»: Άγριος καβγάς στο Πρωινό ανάμεσα σε Λιάγκα και Πετρογιάννη

«Εμένα πιο πολύ σε αυτά με εξοργίζει το γεγονός ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ του παρουσιαστή κι ενός ανθρώπου και πετάγονται -σαν να μην πω τι- οι παραδίπλα ενώ δεν τους ενδιαφέρει. Όταν υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα, με επιχειρήματα, που μιλάνε ελληνικά, να πετάγονται οι παραδίπλα, αυτό εμένα με κάνει τρελό ρε παιδί μου», είπε τη σειρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Νιώθω ότι τη Φωτεινή ούτε που την άγγιξε», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ η πρώτη κατέληξε, λέγοντας: «Ξέρεις τι με εξοργίζει στον Γιώργο; Θα το πω. Αυτό που έκανε στον αέρα, δεν το κάνει στη ζωή».

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού: «Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια...»