Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Χούλιγκαν με πάνες, τυρόπιτα και μπιμπερό» - Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του στο γήπεδο

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τις ώρες που δεν βρίσκεται στα γυρίσματα για το MasterChef 8, περνά τον χρόνο του με τον γιο του και την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Την Δευτέρα 8 Απριλίου, λοιπόν, πήρε το παιδί του και βρέθηκε στο αγαπημένο του μέρος, το γήπεδο, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τον Πανιώνιο.

Ο σεφ δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ήταν αγκαλιασμένοι και εκείνος του φιλούσε το χέρι, συγκεντρώνοντας στο λεπτό χιλιάδες like και σχόλια για την τρυφερή στιγμή πατέρα και γιου.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από το γήπεδο με τον γιο του

«Εεεεε....οοοοοο....χούλιγκαν με πάνες, τυρόπιτα και μπιμπερό», έγραψε στη λεζάντα ο ίδιος.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει με τη βάφτιση του γιου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου & της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Χρύσας Μιχαλοπούλου για το παιδί τους

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου την Κυριακή 17/12/23 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την ηθοποιό να παραχωρεί μια σπάνια συνέντευξη μιλώντας τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την οικογένειά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το ζευγάρι έχει φέρει μαζί στη ζωή ένα υπέροχο παιδάκι τον γιό τους (δείτε τον εδώ), τον οποίο πολύ συχνά βλέπουμε με τον μπαμπά του να περνάνε χρόνο μαζί είτε στο σπίτι, είτε στα γυρίσματα του γνωστού σεφ.

Μέσα από όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη της η ηθοποιός αντιλαμβανόμαστε το πόσο έτοιμη ήταν εκείνη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου να παραδέχεται, πως ήθελε να γίνει μικρή σε ηλικία μητέρα.

«Εγώ έχω ξανανιώσει τώρα με το μωρό. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Το νέα μου καθόταν κάπως πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο ότι μπορείτε να φύγετε τώρα και είπα ότι ωραία με εμπιστεύονται.

Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε 10 χρόνια και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ. Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε με μία πολύ βαρετή συζήτηση στο instagram πριν από την καραντίνα», είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.