Κέλλυ Κελεκίδου: «Μιλάω και συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή...» - Η ιδιαίτερη σχέση με τον Βασίλη Καρρά

Η εξομολόγηση για τον καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή και την οικογένειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κέλλυ Κελεκίδου: «Μιλάω και συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή...» - Η ιδιαίτερη σχέση με τον Βασίλη Καρρά

Η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, και προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Νίκο Κουρκούλη, για την καριέρα της, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Βασίλη Καρρά.

Η σπάνια εξομολόγηση της Κέλλυς Κελεκίδου για τον Βασίλη Καρρά

«Για τον Βασίλη Καρρά ό,τι και να πούμε, τα λόγια είναι περιττά. Ήταν νέας άνθρωπος, που ειδικά τα τελευταία χρόνια που έτυχε να βρεθούμε σε συναυλίες, ήταν νέας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, ένας άντρας παλαιάς κοπής, που ό,τι έλεγε το έκανε, δοτικός. Μιλάω και συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή που την κρατάω και θα την κρατάω πάντα και θα πορεύομαι με αυτή για πάντα. Είναι ευλογία να συναντάς ανθρώπους στο δρόμο σου που σε αγαπάνε πραγματικά και στο δείχνουν.

Έχω μάθει στην ζωή μου να στηρίζω τις επιλογές μου και τους ανθρώπους πλέον βάσει της αγάπης και της εκτίμησης. Δεν μπορώ ούτε τοξικά πράγματα ούτε ψεύτικες σχέσεις, δεν έχω τον χρόνο και την πολυτέλεια να μπω σε μία τέτοια διαδικασία. Όταν έρχεσαι σε αυτή ζωή καλό είναι να συναντάς ανθρώπους – και το λέω και για την γνωριμία μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη – που είναι μεγάλο σχολείο. Ετοιμάζω ένα medley με τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Είμαι χαρούμενη και συγκινημένη που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα. Την ευχή του θα την κρατήσω για μένα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τους 3 μήνες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά - Τραγικές φιγούρες η σύζυγός και η κόρη του

Και σε άλλο σημείο επισήμανε: «Με έχει δυναμώσει ότι εισπράττω πολλή αγάπη από τον κόσμο και αυτή, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν την σταματάει τίποτα. Πάντα έκανα τις επιλογές μου. Μου δίνουν δύναμη οι αποφάσεις που παίρνω για την ζωή μου, όπως όταν έγινα μαμά που έμεινα 4 χρόνια με τη μία κόρη και 4 με την δεύτερη, και όταν επέστρεψα ήταν σαν να μην έλειψα μία μέρα, και πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας. Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω νιώσει ποτέ να με "μαχαιρώνουν" πισώπλατα, ίσως γιατί δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα παραπέρα από τα όρια μου. Δεν μπήκα ποτέ σε μία τέτοια διαδικασία. Ίσως μόνο αν αφορούσε κάτι στα παιδιά μου να απαντούσα, αλλά τα έχω προστατεύσει. Μέσα από ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, το αρνητικό το μετατρέπεις σε θετικό. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν έχω περάσει ωραία εγώ και η οικογένειά μου. Μας στοίχισε η απώλεια της μητέρας μας, αλλά και των οικείων μου. Αν είναι καλά τα παιδιά μου είναι καλά ο κόσμος γύρω μου».

Δείτε επίσης: Νίκος Κουρκούλης - "Η σχέση μας με την Κέλλυ πέρασε κρίση γιατί..."