Μελία Κρέιλινγκ: Δύσκολες οι τελευταίες μέρες για την πρωταγωνίστρια των Πανθέων - Οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο

«Κόλλησα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελία Κρέιλινγκ
Instagram / Μελία Κρέιλινγκ

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ώρες για την πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι, Μελία Κρέιλινγκ, η οποία υποδύεται την Μάρμω, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρασε μία περιπέτεια υγείας και για τον λόγο αυτό νοσηλεύτηκε κάποιες ημέρες.

Αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και χρειάστηκε τη βοήθεια και την επίβλεψη των γιατρών, ενώ τόνισε πως πλέον είναι όλα καλά και απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει στο σπίτι της, όπως και θα κάνει τις επόμενες ημέρες.

Η εξομολόγηση της Μελία Κρέιλινγκ για την περιπέτεια υγείας της

«Καταρχάς, όλα καλά τώρα! κι ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα!! Κόλλησα τη γρίπη Β, αλλά μου έκανε «παιχνίδια» και δε μπορούσα να ανασάνω καλά, έτσι κι έμεινα στο νοσοκομείο κάποιες μέρες. Δεν έχω άσθμα ούτε αλλεργίες, απλώς η γρίπη ήταν λίγο ύπουλη δυστυχώς. Ομολογουμένως δεν ήταν και πολύ ευχάριστο όλο αυτό αλλά…. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι στο @henrydunanthospital ήταν καταπληκτικοί και τρομερά προσεχτικοί (προφανώς και είναι απλά ενα ευχαριστώ από καρδιάς αυτό) και έτσι τώρα γύρισα σπίτι σπιτάκι μου για να γίνω εντελώς καλά :) Να προσέχετε κι εσείς!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κόκοτας, σε κρίσιμη κατάσταση (δείτε εδώ το ιατρικό ανακοινωθέν).

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Melia Kreiling είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1990 στη Γενεύη της Ελβετίας και γονείς της είναι ο Randall A. Kreiling και η Κάτια Δημοπούλου. Είναι γνωστή για τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές όπως Tyrant και The Last Tycoon, και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Alycia στη δεύτερη σεζόν της καλοκαιρινής σειράς Salvation του CBS. Έχει επίσης μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία Guardians of the Galaxy.

Πηγή: Βικιπαίδεια