Ενοχλημένη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την υγεία του: «Τα διαψεύδω όλα αυτά»

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την υγεία του: «Τα διαψεύδω όλα αυτά»

Η εκπομπή Happy Day στον ALPHA, επικοινώνησε με την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, θέλοντας να την ρωτήσει τι ισχύει τελικά με την υγεία του. Χθες 9/4 βγήκε ιατρικό ανακοινωθέν που τον ήθελε να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Γεννηματά - δείτε την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η Έλλη Κόκοτα ωστόσο, διέψευσε τα όσα λέγονται, απαντώντας πως ενημερώνονται μονάχα από τους γιατρούς και αυτό που τους λένε είναι πως όλα πάνε κάθε ημέρα καλύτερα.

Η απάντηση της αδελφής του Δημήτρη Κόκοτα

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά. Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές και να μην γράφετε ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Βγήκε η κυρία Παγώνη σήμερα και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Η ενημέρωση μας γίνεται από την κυρία Παγώνη και τους γιατρούς. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα», είπε η Έλλη Κόκοτα.

Τι έχει πει η Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA χθες Τρίτη 9/4 και μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τηλεφωνήματα και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι' αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά - σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης.

Προς το παρόν δεν θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση. Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός γι' αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όρια διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες», είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - (δείτε εδώ πως ξεκίνησαν όλα με την υγεία του).