Αντωνία Καούρη: «Βγήκαμε εκτός από μόνες μας» - Ο πραγματικός λόγος που αποσύρθηκε από τη Eurovision 2023

Η ΕΡΤ την είχε επιλέξει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντωνία Καούρη: «Βγήκαμε εκτός από μόνες μας» - Ο πραγματικός λόγος που αποσύρθηκε από τη Eurovision 2023

Την Τρίτη 9/4 η Αντωνία Καούρη ήταν καλεσμένη στο The 2night show με τη γνωστή τραγουδίστρια να επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής, που κάποτε τραγουδούσε με τη γυναίκα μπάντα Croqoue Madame.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τη μέχρι σήμερα καριέρα της, πως ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μουσική αλλά και ποιά είναι τα σχέδιά της για το μέλλον. Στα προσεχή μάλιστα, η Αντωνία Καούρη αναμένεται να ανοίξει τη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα.

Όσο για τον θεσμό της Eurovision, η Αντωνία Καούρη εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη πέρυσι και εν τέλει η τραγουδίστρια δεν έλαβε μέρος στον μουσικό διαγωνισμό, παρά το γεγονός ότι η επιτροπή την είδε διαλέξει και της είχε δώσει κομμάτι.

Δείτε επίσης: Αντωνία Καούρη: Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

Ο λόγος που η Αντωνία Καούρη αποσύρθηκε από την Eurovision

«Είχαμε δηλώσει συμμετοχή για τη Eurovision με τη Μαρία τη Μαραγκού πέρυσι, αλλά επειδή δεν είχαμε τον χρόνο να φέρουμε την παραγωγή εκεί που θέλαμε, βγήκαμε εκτός από μόνες μας. Αποσυρθήκαμε και θεωρήσαμε ότι δεν είναι καλό να πάμε με ένα κομμάτι που δεν μας ταιριάζει. Φέτος πηγαίνει η Μαρίνα Σάττι.

Φέτος είναι η αλήθεια, ότι δεν συζητήθηκε ξανά, αλλά από του χρόνου και μετά εγώ είμαι πολύ θερμή. Μας ψήφισε κανονικά η επιτροπή της ΕΡΤ. Δεν είχαμε τον χρόνο, ήταν όλα πολύ πιεσμένα!

Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι και δεν είχαμε τον χρόνο να το αλλάξουμε, οπότε γιατί να το κάνουμε; Ήταν από Σουηδούς συνθέτες, φωνητικά ήταν οκ. Ενορχηστρωτικά και παραγωγικά δεν ήταν ΟΚ, οπότε επιλέξαμε με τη Μαρία να μην πάμε, αποσυρθούμε τελευταία στιγμή. Εν τέλει, οι Eurofuns μας επιβράβευσαν για τη στάση αυτή. Θα έρθει το σωστό timing», είπε η Αντωνία Καούρη.

Αντωνία Καούρη - Eurovision