Η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική στήθους - Έδειξε σε βίντεο το αποτέλεσμα μετά το χειρουργείο

Η ειδική μέθοδος που ακολούθησε με ενθέματα δακρύων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni - Instagram
j.touni - Instagram

Το πρωί της Τετάρτης 10/4 η Ιωάννα Τούνη έκανε δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από ένα κρεβάτι νοσοκομείου (δείτε εδώ) με την ίδια να μην εξηγεί σε πρώτη φάση τους λόγους, που βρέθηκε εκτός soacial media για ένα σχεδόν 24ωρο.

Στη συνέχεια της ημέρας, η influencer έκανε μια σειρά από insta stories - μέσα από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη - αποκαλύπτοντας δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας με την υγεία της, καθώς έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της.

Η ψυχολογία της Ιωάννας Τούνη φαίνεται να έχει αλλάξει από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά την επέμβαση, καθώς επέλεξε να κάνει ένα πολύ φυσικό στήθος - επιλέγοντας μάλιστα μια νέα μέθοδο, η οποία μαζί με τη σιλοκόνη έχει ενθέματα από ανθρώπινα δάκρυα.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την πλαστική στήθους

«Πολλές συμπεθέρες μου ανησυχήσατε μην έπαθα κάτι, αλλά οι πιο πονηρούλες το βρήκατε. Έκανα χθες την επέμβαση στήθους που σας έλεγα. Μετά τον θηλασμό το στήθος μου άλλαξε τρομακτικά πολύ και αυτό σίγουρα επηρέασε πολύ την ψυχολογία μου και την αυτοπεποίθηση μου, οπότε είπα μόλις αποθηλάσω και περάσουν οι 6 μήνες, όπως ορίζεται ιατρικά θα φτιάξω το στήθος μου», έγραψε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Τι ενθέματα από δάκρυα που χρησιμοποίησε ο γιατρός της

Τα ενθέματα στήθους από δάκρυ είναι μια εναλλακτική λύση για την αύξηση του μεγέθους του στήθους που χρησιμοποιεί διαλυμένο δάκρυ από άλλα ανθρώπινα όντα, συνήθως από δοτές. Αυτό το διάλυμα δάκρυ προστίθεται σε ενθέματα σιλικόνης ή άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αύξηση του στήθους.

Οι υποστηρικτές της τεχνικής αυτής ισχυρίζονται ότι το δάκρυ μπορεί να προσφέρει μια φυσικότερη υφή και αίσθηση στο στήθος σε σύγκριση με άλλα υλικά ενθέματα. Ωστόσο, αυτή η τεχνική είναι σχετικά νέα και ακόμα δεν έχει επαρκή επιστημονική έρευνα για να επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα της ή την ασφάλειά της με μακροπρόθεσμη χρήση.

Όπως και με κάθε επέμβαση αύξησης στήθους, είναι σημαντικό να συζητήσετε με έναν ειδικό πριν αποφασίσετε να υιοθετήσετε αυτήν τη μέθοδο, και να λάβετε υπόψη τις πιθανές επιπλοκές και κινδύνους (δείτε εδώ περισσότερα για τη μέθοδο με τα ενθέματα δακρύων).