Βούρκωσε η Ελένη Τσολάκη στο πλατό του Πρωινό Σουσου: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε για τα γενέθλια της - «Σε αγαπάω»

Πολλές οι εκπλήξεις στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βούρκωσε η Ελένη Τσολάκη στο πλατό του Πρωινό Σουσου: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε για τα γενέθλια της - «Σε αγαπάω»

Τα γενέθλια της έχει σήμερα Τετάρτη 10/4 η Ελένη Τσολάκη και δεν γινόταν να μην της κάνουν εκπλήξεις στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου. Αφού επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα μπήκε στο πλατό με μεγάλη χαρά και ένα τεράστιο χαμόγελο. Το πλατό ήταν στολισμένο και τα δώρα, όπως και τα τηλέφωνα ήταν πολλά.

Οι εκπλήξεις για τα γενέθλια της Ελένης Τσολάκη

Την πρώτη έκπληξη δέχτηκε από την μαμά της, Μαρία Τσολάκη, μια κίνηση που σίγουρα δεν περίμενε, καθώς από την αρχή η φωνή της "έσπασε". Όταν μάλιστα την άκουσε να μιλάει με λόγια αγάπης, βούρκωσε.

«Το πιο όμορφη και γλυκό μου κορίτσι. Ελενίτσα μου. Αγάπη μου γλυκιά όμορφη. Να έχεις χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά. Να είσαι γερή πάνω από όλα και να έχεις την υγεία σου. Το ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Η εκτίμηση και ο σεβασμός που έχω σε εσένα το κέρδισες μόνη σου. Αν και έχω δυο κόρες που είναι υπέροχες, άξιες και θετικές... Σε λατρεύω και το ξέρεις. Ένα μεγάλο σε ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που είσαι. Είσαι το πιο υπέροχο παιδί, Σε αγαπάω. Αξίζεις τα καλύτερα. Είσαι η μοναδική μου. Είστε η καλύτερη μου παρέα», είπε μεταξύ άλλων η μαμά της Ελένης.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου, δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα»

Έκπληξη επίσης δέχτηκε και από τον Νίκο Κοκλώνη που της ευχήθηκε στο πλατό λέγοντας «Να σε χαιρόμαστε, να είσαι καλά. Υγεία, ευτυχία, να λάμπεις. Όχι μόνο το πρωί, όλη την ημέρα. Εύχομαι να κατακτήσεις ότι έχεις βάλει στόχο στη ζωή σου. Κάθε χρόνο κάτι κάνεις και ομορφαίνεις, συνέχισε έτσι. Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις».

Επίσης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή της τηλεφώνησε στο πλατό και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια: «Αγαπούλα μου χρόνια πολλά. Να είσαι πάντα αυτό το δοτικό, γενναιόδωρο κορίτσι που ξέρουμε. Που ακόμα και αν σε στήνει στα ραντεβού δεν κρατάς κακία... σε πειράζω» ευχήθηκε και μοιράστηκε διάφορες στιγμές επί περιόδου Happy Day.

«Αξίζει τέτοιες ημέρες όπως τα γενέθλια μας να κάνουμε έναν απολογισμό και να λέμε και τα μπράβο στον εαυτό μας που τα αξίζουμε. Έχεις κάνει μια μεγάλη διαδρομή χωρίς να χάσεις την ψυχή σου», είπε μεταξύ άλλων επίσης η Σταματίνα.