Γρηγόρης Βαλτινός: «Την παρακαλούσα να μην κάνω αυτό το πράγμα» - Η θρυλική ηθοποιός που τον έβαζε να κλέβει τσιγάρα

«Κοκκίνιζα και ντρεπόμουν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γρηγόρης Βαλτινός: «Την παρακαλούσα να μην κάνω αυτό το πράγμα» - Η θρυλική ηθοποιός που τον έβαζε να κλέβει τσιγάρα

Το βράδυ της Τρίτης 9/4 ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με τον ηθοποιό να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες ιστορίες από τη μέχρι σήμερα καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

Η συζήτηση μάλιστα πήγε και στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, η οποία είχε πολύ καλή σχέση με τον ηθοποιό και εκείνος από πλευράς του τη θαύμαζε τόσο για το εκτόπισμά της, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Βαλτινός εξομολογήθηκε μια από τις πολλές στιγμές που έζησε με τη Μερκούρη και τον λόγο που τον έβαζε να κλέβει τσιγάρα από γνωστό ηθοποιό τσιγάρα ( δείτε εδώ τη σοκαριστική εξομολόγηση του Βαλτινού για τη γνωριμία με τον πατέρα του).

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Βαλτινού για την ηθοποιό που τον έβαζε να κλέβει τσιγάρα

«Η Μελίνα Μερκούρη ήταν σταρ. Η Μελίνα αν έμπαινε τώρα εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματούσαν τα πάντα. Δεν ξέρω εάν αυτό είχε να κάνει με το εκτόπισμα, με την επιβολή της, με το ότι έμπαινε μέσα και κυριαρχούσε και ήθελε να στρέψει όλα τα φώτα και τα βλέμματα επάνω της.

Το θέμα δεν είναι μόνο να το θέλεις, αλλά και να μπορείς να το πετύχεις. Όχι εξωτερικά και επίπλαστα, αλλά να το καταφέρεις φυσικά με το ένστικτό σου. Να κάνει πράγματα, που είναι από μόνα τους ισχυρά. Αυτό ήταν η Μελίνα λοιπόν. Είχε πολύ χιούμορ, καταλάβαινες αμέσως τον χαρακτήρα της.

Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον Ντα Σεν, επειδή δεν την άφηνε να καπνίσει και μου έλεγε πήγαινε και πάρε μου τσιγάρα γιατί έρχεται και μου μετράει τα τσιγάρα στο δικό μου το πακέτο. Το έκανα αλλά είχα τρομερές τύψεις. Μετά την παρακαλούσα να μην κάνω αυτό το πράγμα γιατί κάποια στιγμή θα με έπιαναν και θα γινόταν φασαρία. Με πείραζε πολύ και εγώ κοκκίνιζα και ντρεπόμουν», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.