Τσιμτσιλή για Καραναστάση - Κωνσταντοπούλου: «Κατάλαβα ότι όποιος την πήρε στο τηλέφωνο να τη ρωτήσει για τον χωρισμό...»

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή για Καραναστάση - Κωνσταντοπούλου: «Κατάλαβα ότι όποιος την πήρε στο τηλέφωνο να τη ρωτήσει για τον χωρισμό...»

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση περνούν κρίση στο γάμο τους. Συγκεκριμένα, μάλιστα, έλεγαν πως το ζευγάρι είναι στα χωρίσματα αποκαλύπτοντας και τους λόγους που έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Ο ηθοποιός ωστόσο και ι βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» έκανε μια σειρά αναρτήσεων διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν φανερά έξαλλος - δείτε τις αναρτήσεις τους.

Η επικοινωνία της Τσιμτσιλή με την Κωνσταντοπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Τετάρτη 10/4 αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και όταν την ρώτησε για το χωρισμό, εκείνη διέψευσε πως έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.

«Το ψάξαμε το θέμα, της έστειλα μήνυμα να δω αν ισχύει και τι ισχύει. Η ίδια απευθείας απάντησε και είπε ότι δεν ισχύει και το έχει διαψεύσει. Και γενικώς κατάλαβα ότι όποιος την πήρε στο τηλέφωνο να τη ρωτήσει αν ισχύει ο χωρισμός, απάντησε. Για αυτό ίσως και ο σύντροφός ανέβασε λίγο στροφές της απάντησε πιο θυμωμένα. Αλλά η ίδια νιώθει ίσως θύμα διάφορων επιθέσεων. Ξεκάθαρα η γυναίκα είπε ότι δεν ισχύει», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο Happy Day του ALPHA.

Οι σχέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τα παιδιά του Διαμαντή Καραναστάση από τον πρώτο του γάμο

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε στην εκπομπή "Στιγμές" του Μάνου Νιφλή μίλησε αναλυτικά για την σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά της στη Βουλή και στο κόμμα της "Πλεύση Ελευθερίας" (δείτε εδώ το τρυφερό φιλί τους στην κάμερα μετά την εκλογή της).

Αναφέρθηκε, δηλαδή, στην γνωριμία τους, στο e-mail από όπου ξεκίνησαν όλα, την πρώτη τους συνάντηση, αλλά και την σχέση που διατηρεί εκείνος, αλλά και η ίδια, με τα παιδιά του ηθοποιού από τον προηγούμενο γάμο του (δείτε εδώ βίντεο από τις διακοπές τους έξω από το μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής στη Μύκονο).

«Ήταν 23 Αυγούστου του 2015. Μόλις είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση και ετοιμαζόμασταν για εκλογές. Μου είχε στείλει ένα e-mail που το βρίσκω και σήμερα πολύ σημαντικό στον τρόπο ενός πολίτη και καλλιτέχνη. Μου έγραφε "Κυρία Κωνσταντοπούλου θέλω να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε τα δικαιώματά μου". Κι αυτό είναι φοβερά τιμητικό να στο στέλνει οποιοσδήποτε άνθρωπος, πόσω μάλλον ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Αυτό το e-mail όμως, δεν το είδα. Υπήρχε φοβερή ένταση εκείνη την περίοδο. Ήταν και για εμένα τραγική περίοδος, γιατί εκείνη ακριβώς την ημέρα χάσαμε τον σύντροφο της μητέρας μου κι έτσι το e- mail αυτό έμεινε μετέωρο. Δεν το είδα ποτέ. Ο Διαμαντής έμεινε με την αίσθηση ότι τον γείωσα και δεν του απάντησα ποτέ, εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πολλούς μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2016 σε μία παράσταση στο θέατρο τέχνης συναντηθήκαμε.

Από εκείνη τη βραδιά ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου. Με γοήτευσε αμέσως! Είχαμε μια φοβερή συζήτηση. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για τα πάντα. Εγώ είχα πάει με μία φίλη μου. Ξέχασα ότι ήταν η φίλη μου εκεί, ο Διαμαντής επίσης με δύο φίλες του, οι οποίες διακριτικά του είπαν ότι φεύγουν και υπήρχε μια κάμερα που περίμενε με τις ώρες τι ώρα θα βγει η Κωνσταντοπούλου να κάνει μία δήλωση.

Ήταν μια γνωριμία που εξελίχθηκε κεραυνοβόλα, αλλά που είχε ως κινητήριο αυτό το οποίο εκείνη τη στιγμή θέλαμε να κάνουμε, το ίδιο που θέλουμε και σήμερα να κάνουμε. Να αλλάξουμε τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια για την γνωριμία τους.

Όσον αφορά στην σχέση της με τα παιδιά του, αλλά και το δικό της μητρικό ένστικτο: «Νομίζω ότι είναι ένας τόσο υποδειγματικός πατέρας. Δεν έχω δει τέτοιον πατέρα που κάνει πραγματικά σε πάρα πολλά επίπεδα τα πάντα για τα παιδιά του, τα οποία έχουν και μία πολύ αξιόλογη μητέρα. Είναι υπεύθυνος για δύο πλασματάκια τα οποία είναι αξιοθαύμαστα. Ο πατρικός του ρόλος, μου ξύπνησε εμένα το αίσθημα το μητρικό, πολύ περισσότερο απ' ότι μπορεί να το είχα. Έχουμε μεγάλη αγάπη με τα παιδιά και κάνουμε πολλές τρέλες, περιπέτειες, αλλά και σοβαρά πράγματα».

Σε ερώτηση, μάλιστα, για το πώς την αντιμετωπίζουν τα παιδιά του, ως σύντροφο, ως φίλη ή ως γνωστή, επισήμανε: «Είμαι η Ζωίτσα. Αυτό περιέχει και το "σύντροφος του πατέρα τους", περιέχει και το "φίλη", περιέχει και το "νομίζω ότι η Ζωίτσα είναι ένας ρόλος ειδικός και αυτός είναι ο ρόλος που έχω"».