Θέμης Αδαμαντίδης: Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση με τα τυχερά παιχνίδια

Δεν έδωσε το παρών στη δίκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 10/4 ολοκληρώθηκε η δίκη που αφορά στον Θέμη Αδαμαντίδη σχετικά με την υπόθεση που άνοιξε τον Φεβρουάριου του 2021 και τη σύλληψη του τραγουδιστή σε χαρτοπαικτική λέσχη στην περιοχή της Κυψέλης.

Μέσα από το Πρωινό έγινε γνωστό, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης κρίθηκε αθώος και μάλιστα δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο. Μέσα από δηλώσεις, που είχε κάνει στην κάμερα της εκπομπής ο δικηγόρος του - πριν παρθεί η απόφαση - είχε τονίσει πως θα αποδειχθεί η αθωότητά του πελάτη του.

Δείτε επίσης: Θέμης Αδαμαντίδης: «Μπορεί να πέσει στα μαλακά» - Τι θα συμβεί με τη μήνυση για ξυλοδαρμό μετά την επανασύνδεση με την Κίρκη

Επιπλέον, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη έκανε γνωστό, πως ο καλλιτέχνης δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο λόγω μιας ίωσης, που τον ταλαιπωρεί και πως κατά τα άλλα ο ίδιος είναι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεσή τυχερών παιχνιδιών

«Σήμερα ξεκινάει μία υπόθεση, που άνοιξε στον κορονοϊό για τυχερά παίγνια. Θα αποδειχθεί περίτρανα ότι ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Ήταν τυχαία η είσοδός του στο χώρο, που διαδραματίζονταν τα συγκεκριμένα περιστατικά. Αν κατά το παρελθόν είχε οποιαδήποτε σχέση με τυχερά παίγνια έχει δώσει εξηγήσεις.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει απολύτως καμία ευθύνη. Πράγματι ήταν συνάντηση φίλων, είχε άγνοια. Είναι κάτι που τον στεναχώρησε. Ήταν ένα σφάλμα, όχι ότι έπαιζε τυχερά παίγνια, αλλά ότι βρισκόταν στον χώρο με ότι διαδραματιζόταν εκεί», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη.