Δημήτρης Κόκοτας: «Χρειάζεται ξεκούραση» - Οι νέες δηλώσεις της συζύγου του για την πορεία της υγείας του

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των γιατρών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς από τις 28/3 που έγινε η εισαγωγή του μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή, που υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής στις πρόβες του Just the 2 of us.

Το μεσημέρι της Τρίτης 9/4 το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή (δείτε το εδώ). Λίγο νωρίτερα δημοσιογράφος της εκπομπής Πάμε Δανάη συνομίλησε με τη σύζυγό του, Κατερίνα.

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν την Τετάρτη 10/4 με τη γυναίκα να μεταφέρει από μεριάς της την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και όσα γνωρίζει η ίδια - σύμφωνα με τους γιατρούς - για τη διαδικασία της αποσωλήνωσης.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα για την εξέλιξη της υγείας του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει χρόνο ακόμα στην ίδια κατάσταση. Δε θα έχουμε κάποια άμεση εξέλιξη. Ξέρουμε γενικά ότι γίνονται προσπάθειες αποσωλήνωσης, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο τώρα άμεσα. Σχεδόν κάθε μέρα μαθαίνουμε αυτό που μας λένε οι γιατροί ό,τι έχει γίνει εκείνη τη μέρα, όχι κάτι άλλο.

Γενικά υπάρχει ένας έλεγχος, δε γίνονται κάθε μέρα συγκεκριμένες εξετάσεις, υπάρχει ένας έλεγχος γενικά όλο το 24ωρο. Χρειάζεται ξεκούραση, αυτό γνωρίζουμε. Δεν ξέρω πότε θα γίνει νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης. Βήμα βήμα το πάνε οι γιατροί και αυτό είναι το σωστό», είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Οι δηλώσεις της αδερφής του

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά. Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές και να μην γράφετε ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Βγήκε η κυρία Παγώνη σήμερα και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Η ενημέρωση μας γίνεται από την κυρία Παγώνη και τους γιατρούς. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα», είπε η Έλλη Κόκοτα το πρωί της Τετάρτης 10/4/24 στο Happy Day.